Slik Skift ut bakbremsene på en 2002 Volvo S40

Slik Skift ut bakbremsene på en 2002 Volvo S40


Bakbremsene på din 2002 Volvo S40 vanligvis vare lenger enn bremsene foran, fordi bremsene foran gjør det meste av arbeidet i å bringe bilen til en stopp. De bakre pads vil etterhvert bli oppbrukt og må skiftes ut. Symptomer på slitte bakbremsene inkluderer metallic sliping eller angiveri støy fra bakhjulene. Hvis bakbremsene ikke skiftes ut i tid, kan de slitte pads skade rotoren og andre bremse maskinvare. Skifte bakbremsene tar 30 minutter å fullføre i ideelle forhold.

Bruksanvisning

1 Parker S40 på en jevn overflate. Løsne hjulskoene på bakhjulene med lug skiftenøkkel.

2 Bruk gulv jack å løfte bak på bilen fra bakken. Stabilisere bilen med jack står plassert under S40 bakre jack poeng.

3 Fjern løsnet hjulknastene fra hjulet. Ta av hjulet fra navet å avsløre bremsen maskinvare.

4 Bruk en skralle og socket for å fjerne de to festeboltene på baksiden av bremsekalippernes. Løft bøylen ut av rotoren og løsne bremseklossene fra caliper. Heng opp caliper fra bilen med mekaniker wire.

5 Bruk brems renere å fjerne smuss og skitt fra caliper. Vri stempel på innsiden av bremsekalippernes bolig med bremsestempelet tilbaketrekking verktøyet.

6 Fest slitasjeindikator til bunnen av den indre bremsekloss. Sett bremseklossene inne i bøylen og senk caliper over rotoren. Sett festeboltene i bøylen og stram dem med skralle og socket. Gjenta prosedyren for den andre siden.

7 hjulfestet på navet og fest hjulfestene. Stram knastene før du senker bilen til bakken.

8 Fjern jack står og senke bilen med gulvet jack. Stram hjulknastene ved hjelp av lug skiftenøkkel.

Hint

  • Ikke la caliper å henge med bremseslangen. Dette kan skade slangen, slik at den lekke eller briste under bruk av kjøretøyet.