Slik Skift ut bakbremsene på en 2001 Silverado

Slik Skift ut bakbremsene på en 2001 Silverado


2001 Chevy Silverado bruker bremseklosser og sko på bakbremsene. Bremseklossene må inspiseres og eventuelt endret samtidig som du endrer foran seg. Putene og calipers er større enn de som er på de fleste andre biler, så sørg for at du får riktig størrelse for utskifting pads. Det er noen små forskjeller i erstatte bremsene for 2002 modell Silverado lastebiler, hovedsakelig avhengig av størrelsen på lastebilen.

Bruksanvisning

fjerning Prosedyre

1 Åpne panseret av bilen og ta to tredeler av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret, ved hjelp av en kalkun Baster, sprøyte eller annen suge verktøy som aldri har vært brukt til noe annet.

2 Blokkere forhjulene med hjulklosser, heve den bakre enden, støtte den på bukker og fjerne bakhjulene.

3 Vask av bremseskiven forsamlingen med aerosol og brems renere, ved hjelp av et avløp fat under montering for å fange eventuelle rester. Vent på platen forsamlingen til å tørke.

4 Komprimere hvert av caliper stemplene i bøylen, ved hjelp av en C-klemme. Se bremsevæskenivået i mater sylinder som du sakte komprimere stempelet, og sørge for at væsken ikke renner over.

5 Fjern bøylen nedre festebolt med en skiftenøkkel, og drei bøylen oppover for å få tilgang til bremseklossene. På en 1500 modell, holder glidepinnen med en åpen fastnøkkel mens du fjerner bolten med en fakkel-mutter skiftenøkkel.

6 Fjern den indre og ytre bremseklosser fra caliper festebraketten.

Installasjonsprosedyre

7 Påfør anti-tyster forbindelse til bakplatene på erstatning pads. Påfør forbindelsen i sirkler som vil matche kantene av caliper stemplene.

8 Installer de indre og ytre pads i bøylen festebraketten.

9 Smør caliper festebolt med høy temperatur brems fett. Drei bøylen ned og installere monteringsbolten med skrunøkkelen. Stram bolten til 31 fot-pounds for en 1500 lastebil, eller 80 fot-pounds for en 2500 lastebil.

10 Koble hjulene etter endring bremsene for begge hjul, senk deretter lastebil utenfor bukker.

11 Fyll opp master sylinder med frisk DOT 3 bremsevæske.

12 Trykk bremsepedalen flere ganger å sete pads.