Slik Skift ut bakbremsene på en 2001 Lincoln LS

Slik Skift ut bakbremsene på en 2001 Lincoln LS


The Lincoln LS var uten tvil den mest eksklusive mellomstore sedan tilbys av Ford Motor Company i 2001 årsmodell. Blant andre funksjoner, LS kom standard med fire hjul skivebremser, noe som gir bedre bremse ytelse og kontroll. Mens bakbremser ikke slites ut så raskt som foran bremser, må du erstatte bakbremsene hvor som helst mellom 40 og 75.000 miles. Alle med grunnleggende automotive reparere ferdigheter kan erstatte bakbremsene på under to timer.

Bruksanvisning

1 Sett vernebriller på. Sett bremseklosser foran forhjulene. Bruk hjulmutternøkkel til å løsne de bakre hjulmuttere, men ikke fjerne dem ennå.

2 Jack bakenden av LS i luften er høy nok til at du kan plassere bukker under den bakre rammen på hver side. Senk LS på bukker.

3 Fjern lug nuts og rattet fra venstre baksiden av LS for hånd og deretter sette dem ut til siden, slik at de ikke vil være i veien.

4 Sett dryppskålen under venstre bakbremsen montering og spray bremser med bremserens til du fjerne så mye bremsestøv fra området som mulig. Bremsestøv kan forårsake luftveisproblemer, så unngå å puste inn den.

5 Fjern bøylen festeboltene med socket sett. Sett boltene til siden og løft bøylen av bremsen rotoren for hånd. Still bremsekalippernes i bakhjulsopphenget for å hindre den fra å henge på gummibremseledning.

6 Unbolt caliper braketten med socket sett, og ta den med hånden. Grab rotoren og trekke den av. Skyv den nye rotoren på navet og træ en lug mutter på en stud å holde rotoren på plass.

7 Bolt caliper braketten tilbake på i motsatt rekkefølge. Trekk den gamle bremseklossene ut for hånd, spray innsiden av bøylen ned grundig med bremserens til å fjerne mer bremsestøv og deretter bruke den hvite litium fett å smøre caliper lysbilder.

8 Sett inn de nye bremseklosser og skyv bøylen tilbake i caliper braketten over rotoren. Bolt bøylen på plass med pipe satt til å skru ned bøylen festeboltene. Fjern lug mutter du installerte i trinn 6.

9 Gjenta trinn 3 til 8 på høyre bak.

10 Sett begge bakhjulene på igjen og træ ned lug nuts for hånd. Senk LS av bukker med jekken. Trekk til hjulmutrene ned til 85 fot-pounds med momentnøkkel.