Slik Skift ut bakbremsene på en 2001 Ford Ranger

2001 Ford Ranger har fire hjul skivebremser, i motsetning til tidligere år da Ranger var utstyrt med bakre trommelbremser. De bakre skivebremser jevn Ranger som det kommer til en stopp, holde bakhjulene i tråd med forhjulene. Fordi bremsene foran utføre mer av bilens bremse, bak bremser slites ut i halvparten av tiden som forsiden. En 2001 Ford Ranger eier med grunnleggende bilverksted erfaring kan erstatte bakbremsene i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Parker Ranger på et plant underlag og slå av tenningen. Plasser bremseklosser mot en av de fremre dekkene for å holde Ranger ruller. Løsne Rangers tilbake slepe nøtter ved hjelp av lug skiftenøkkel, mot klokken, men ikke ta dem av.

2 Hev Ranger bakenden med gulvet jack. Sett bukker under bakakselen og senk Ranger på bukker. Fjern de bakre slepe nøtter og hjul for å avsløre Rangers tilbake bremser.

3 Plasser et avløp fat under Rangers igjen, bakbremsen forsamlingen. Spray Rangers rotor, caliper og hub grundig med bremserens for å skylle av bremsestøv.

4 Fjern Rangers venstre, bakre caliper bolter med pipesett. Trekk bøylen ut av Ranger venstre, bakre caliper brakett. Fjern Ranger gamle bremseklosser for hånd og kaste dem bort.

5 Rengjør innsiden av Rangers caliper med brems renere. Påfør et betydelig lag av hvitt litium fett på Rangers caliper glidepinner.

6 Installer de nye bakre bremseklosser for hånd. Plasser Rangers venstre, bakre caliper tilbake i caliper braketten. Bolt bøylen på med socket sett.

7 Flytte til 2001 Ford Ranger rett, bakende og gjenta trinn 3 til 6. Sett Rangers bakhjulene og slepe nøtter for hånd.

8 Senk Ranger bakenden av bukker med gulvet jack. Stram de bakre hjulmuttere til 100 fot-pounds med momentnøkkel. Flytt bremseklosser bort fra Rangers forhjulet før kjøring.