Slik sender du en fil til din HTC EVO via Bluetooth

Slik sender du en fil til din HTC EVO via Bluetooth


HTC EVO har en berøringsskjerm, et HD-videokamera, 3G Internett-tilgang, og et globalt posisjoneringssystem navigasjonssystem. Du kan sende en fil til din HTC EVO med en Bluetooth-aktivert datamaskin. Operativsystemet Windows har en innebygd Bluetooth filoverføring program. Du trenger bare å koble mobiltelefonen til datamaskinen for å starte overføring av filer mellom enhetene.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på telefonen. Trykk på "Innstillinger" -ikonet og deretter "Trådløst og nettverk".

2 Klikk i boksen ved siden av "Bluetooth" for å slå på Bluetooth-tilkobling. Vent en liten stund for Bluetooth initial på telefonen. Trykk på knappen "Søk etter enheter" på telefonen.

3 Velg enhetsnavn på datamaskinen når den vises på skjermen. Bluetooth må være engasjert på datamaskinen til telefonen for å finne den. Du må kanskje angi en sammenkobling kode i telefonen for å fullføre tilkoblingen eller datamaskinen kan koble seg automatisk.

4 Klikk på pilen ikonet nederst dock på datamaskinen. Velg Bluetooth filoverføring ikonet. Dette ikonet er blå med en hvit symbol på innsiden av det. Klikk på "Send en fil" alternativ. Velg telefonikonet når programmet spør hvilken enhet du vil bruke for filoverføring.

5 Klikk på "Browse" -knappen og navigere i nettleseren for å velge filen du ønsker å laste opp. Klikk på "Neste" -knappen. Filen vil begynne å overføre til din HTC EVO. Klikk på "Finish" knappen når overføringen er ferdig.