Slik Send en SMS til StarHub

Slik Send en SMS til StarHub


StarHub Mobile er den nest største mobiloperatøren i Singapore. Selskapet tilbyr mobiltjenester til nærmere to millioner kunder. De fleste telefoner som tilbys av selskapet er i stand til å sende og motta SMS-meldinger. En SMS-melding er en kort tekstmelding som består av 160 tegn som kan sendes mellom to mobiltelefoner. Du kan sende en SMS til en StarHub kunde fra hvor som helst i verden. Meldingen er mottatt i løpet av noen minutter.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -tasten på mobiltelefonen, og velg enten "Meldinger" eller "Meldinger".

2 Velg alternativet for å opprette en ny SMS-melding. Avhengig av modell av mobiltelefonen, må du kanskje velge "Opprett ny" eller "Ny melding".

3 Skriv inn din internasjonale direkte oppringing nummer (IDD), etterfulgt av landskoden i "Til" -feltet. Den IDD tallet angir hvilket land teksten stammer. Finn din IDD nummeret med Land Calling Codes nettbasert verktøy (se Ressurser). Landskoden for StarHub kunder er 65.

4 Skriv inn mottakerens mobilnummer i "Til" -feltet etter IDD nummer og landkode.

5 Skriv inn teksten for meldingen i det aktuelle feltet og velg alternativet "Send". Trykk på "End" -tasten for å avslutte til telefonens hjem-skjermen.

Hint

  • Hvis du er tekstil fra en mobiltelefon fra en Singapore-basert mobiloperatøren, skriver du bare inn mottakerens retningsnummer og nummer i "Til" -feltet.
  • Du trenger en internasjonal texting plan for å unngå pådra seg kostnader for å sende en melding til en StarHub kunde hvis du bor utenfor Singapore.