Slik Send en SMS med vedlegg

Slik Send en SMS med vedlegg


Tekstmeldinger eller SMS (Short Message Service), er en praktisk måte å kommunisere med en kamerat mobiltelefon bruker. Med populariteten til kamera og video-telefoner, men du har sikkert tatt en improvisert bilde som er verdt å dele. Du kan enkelt legge inn bilde, video eller lydklipp for å forbedre dine SMS-kommunikasjon. En SMS med en vedlagt fil er vanligvis referert til som en MMS --- kort for multimediemeldinger. Sende en MMS er nesten like enkelt som å sende en tekstmelding. Riktig mottaker må være i stand til å laste ned vedlegget, så leseren evne er et must.

Bruksanvisning

1 Rull til telefonens meldinger mappen og velg "New" eller "Skriv".

2 Skriv en kort melding om ønskelig, og deretter åpne "Alternativer" -menyen for meldingsskjermen. Fra listen over alternativer, velg "Fest" eller "Sett inn".

3 Velg ønsket filtype fra listen. En mappe som inneholder den valgte filtypen åpnes. Uthev valget ditt og trykk "OK".

4 Forhåndsvis meldingen og velg "Send til" eller "Fortsett". Skriv inn mottakerens trådløse nummeret, inkludert retningsnummer, inn i feltet. Du kan også velge en lagret kontakt fra telefonens adressebok.

5 Trykk på "Send".

Hint

  • Dette er generalisert instruksjoner laget for å hjelpe deg i å sende en SMS med vedlegg fra hvilken som helst telefon. Eksakte menykommandoer kan variere-hvis du har problemer med å fullføre oppgaven, ta kontakt med telefonens brukerveiledning.