Slik Send en SMS med telefon gratis

Slik Send en SMS med telefon gratis


Sende og motta tekstmeldinger er en form for kommunikasjon som har blitt svært populært de siste årene med mobiltelefon leverandører. Mobiltelefon selskaper har nå samlet sine telefon pakkene inkludere tekst meldingsdata i pris for å tillate SMS (Short Message Service) meldinger som skal sendes til og fra mobiltelefoner. Avhengig av selskapet og pakke, sende og motta SMS-meldinger kan være gratis - hvis det er inkludert i abonnementet ditt ubegrenset.

Hvis du har en telefon som gjør at du kan gå på nettet og få tilgang til Internett, kan du også sende en SMS fra telefonen gratis ved å utnytte gratis tekstmelding tjenester tilgjengelig.

Bruksanvisning

Message Option

1 Naviger til din telefon melding menyen. Dette gjøres enten ved å trykke eller trykke på knappen som tilsvarer "Message" -menyen.

2 Skriv inn 10-sifret mobilnummeret du ønsker å sende en SMS til. Hvis du sender meldingen til mer enn én person, egne telefonnumre med komma.

3 Skriv inn emnet for meldingen i det aktuelle feltet. Dette er valgfritt, så meldingen vil bli sendt med eller uten et emne. Hvis du ikke går inn i en gjenstand, bare rulle, klikke eller pil ned til neste felt for å skrive inn meldingen.

4 Skriv meldingen, med tanke på maksimal karakter beløpet telefonen kan tillate per SMS-melding som sendes. Med noen telefoner, kan meldingen bli konvertert til en MMS-melding, som er en multimediemelding, hvis den overstiger den innledende tegn.

5 Klikk, trykk eller fanen "Send" eller "OK" for å sende SMS via telefon gratis. Meldingen vil bli sendt til mottakeren.

Online Option Gjennom Phone

6 Naviger telefonens nettleser til gratis tekstmelding tjeneste du velger å bruke ved å skrive det i adresse eller søkefeltet.

7 Slik Send en SMS med telefon gratis

Smartphones har Internett-funksjoner.

Zoom inn på siden, hvis det er nødvendig, og begynne å legge inn informasjon for hvert felt spurt. Den info du kan ha til å gå inn er målet telefonnummer, telefon leverandør av mottakeren og deretter meldingen. Du kan skrive inn din e-post eller telefonnummer (hvis tilbys), for svar.

8 Skriv inn eventuell annen informasjon som kreves på nettstedet. Nødvendig informasjon eller valg består vanligvis av en hake for å indikere at du godtar vilkårene og betingelsene for nettstedet. Noen nettsteder kan ha en kode for å komme inn, av sikkerhetsmessige årsaker. Bare følg de nødvendige alternativene.

9 Trykk på "Send" for å fullføre og sende meldingen. Du har nettopp brukt Internett og sendte en SMS via telefon for gratis.

Hint

  • Hver telefon er forskjellige, så meny og meldingstjenester alternativer kan variere.
  • Sjekk med mobiloperatøren om databruk, slik at du ikke går over den månedlige datamengde.