Slik Seal Engine Heads med flytende Glass

Slik Seal Engine Heads med flytende Glass


Natriumsilikat er et sammensatt ofte funnet i bug frastøtende og betong fugemasse. Under intens varme, skaper natriumsilikat en gel som heter flytende glass. Gjør-det-selv-mekanikk kan dra nytte av disse egenskapene til å bruke flytende glass som en billig motor hodet fugemasse. Tetting motor hoder med flytende glass er en prosess som krever mer enn tjuefire timer for ferdigstillelse. Du må alltid utvise ekstrem forsiktighet ved bruk av flytende glass, og olje- eller gasstanker uhell fylt med flytende glass må fjernes og rengjøres av en profesjonell (se Ressurser).

Bruksanvisning

1 La motoren avkjøles i 30 minutter. Tapp frostvæske fra kjøle- og overløpssystemet. Flytende glass løsning og frostvæske er ikke kompatible.

2 Fjern tennpluggene lekker motoren sylindere. Lekkasje sylindere har en tennplugger med frostvæske-farget fargetone eller et rent ytre. Bruk håndverktøy som en fastnøkkel til å fjerne tennpluggene med en svak vridning bevegelse. Bruk av forgasser renere å fastkjørte tennplugger gjør fjerning enklere.

3 Rist flytende glass løsning. Bland med tre liter varmt vann i en bøtte. Fjern radiatorlokket og hell i blandingen. Bruk halvparten av løsningen blandes med tre liter varmt vann for mindre kjølesystemer.

4 Fyll kjølesystemet med vann og sett på radiatorlokket. Start motoren. Slå varmeapparatet til "Hot". Vri vifteinnstillingene til "High".

5 Kjør motoren i fem minutter. Slå av motoren.

6 La motoren avkjøles. Fjern radiatorlokket og toppen av kjølesystemet med vann. Bytt tidligere fjernet tennplugger og radiatorlokket.

7 Start motoren. Idle i femten minutter etter å ha nådd normal driftstemperatur.

8 Slå av motoren og la bilen kjøle seg ned. Fjern radiatorlokket og toppen av kjølesystemet med vann etter behov. Sett på radiatorlokket.

9 Start motoren. Etter å ha nådd normal driftstemperatur, motoren gå på tomgang på 1500 omdreininger i minuttet i tjue minutter. Etter dette trinnet, la biler med mindre lekkasjer på tomgang normalt for en time.

10 Slå av motoren og la systemet avkjøles i en time. Fjern radiatorlokket og tømme kjølesystemet. La radiatorlokket med kjølesystemet drain åpen for tjuefire timer. Hold bilen varmes opp i minusgrader.

11 Spyl kjølesystemet etter bruksanvisningen. Etterfyll kjølesystemet med produsenten anbefalte frostvæske.