Slik Seal en manuell girkasse sak

Slik Seal en manuell girkasse sak


Hvis du har en manuell girkasse, må det være riktig forseglet for å hindre lekkasjer. Tetting overføringen vil kreve at du fjerner overføring fra bilen og erstatte gummipakningen som sitter mellom transmisjonens forsamlingen. Hvis du er usikker på fremgangsmåten for din overføring, deretter referere til en verkstedhåndbok som er skrevet for bilens merke og modell.

Bruksanvisning

1 Bruk gulv jack å heve hvert hjørne av bilen, ved hjelp av bukker for å støtte hvert hjørne av bilen.

2 Sett manuell girkasse er shifter inn i nøytralt gir og sett på parkeringsbremsen.

3 Fjern boltene som fester din manuell girkasse på plass ved hjelp av socket skiftenøkler og åpne fastnøkler. Undersøke omkretsen av transmisjonen for å bestemme hvor og hvordan den er montert før fjerning av eventuelle bolter.

4 Fjern boltene som fester de to halvdelene av manuell girkasse. Se på toppen av sendingen for å finne boltene som er ansvarlige for å sikre overføring casing sammen. Bruk pipenøkler å løsne og fjerne boltene.

5 Lirk av pakningen som sitter der overføringen casing møter ved hjelp av flat skrutrekker. Tett overføring sammen ved å erstatte drivverkets tetningen og stramming av transmisjonskassen sammen igjen.