Slik reparerer tastene på en Yamaha Piano Keyboard

Yamaha Digital Piano serie tastatur er en av de mest populære serien av piano keyboard på markedet, kanskje på grunn av sin langvarige historie med å være en anerkjent instrument produsent. Selskapet startet å lage siv instrumenter i 1887. En stor fordel å ha en elektronisk tastaturet i stedet for et strenge piano er at hvis tastene er alltid klissete eller ødelagt, de er relativt enkle å skifte ut. Hvis du er usikker på hva du gjør, er det best å ta din Yamaha keyboard til en lokal musikkbutikk eller Yamaha-forhandler for å løse problemet. I mellomtiden, kan du vurdere disse tipsene om å reparere tastene på Yamaha piano keyboard.

Bruksanvisning

Broken Keys

1 Bestem problemet. Er tastene stikker på Yamaha? Er de ødelagt? Er de ikke spiller lyder riktig? Alle disse tingene krever ulike løsninger.

2 Fjern skruene fra begge sider av tastaturet, og løft opp dekselet på tastaturet for å gjøre deg i stand til å få til tastene.

3 Ta ut nøkkelen stopp. Dette ligger på forsiden av tastaturet og går langs instrumentet og hindrer tastene fra å bevege seg.

4 Trykk ned, og deretter tilbake på tasten du vil fjerne, med nøkkelen stopp fjernet, for å løsne den fra cut-out i nøkkelbilde. Du må kanskje skyve en tynn gjenstand ned på siden av nøkkelen for å skille den fra tastaturet.

5 Rengjør nøkkel-seng med noen milde rengjøringsmidler og rene filler. Bli kvitt den gamle smøring og re-olje nøkkel seng med noen piano olje. Dette skal øke bevegelsesområdet av tastene, noe som gjør dem spille mer tydelig.

6 Fest nøkkelen stopp tilbake på tastaturet, deretter montere resten av tastaturet i den rekkefølgen du fjernet den.

Keys som stikker

7 Sjekk nøkkelen som du nettopp fjernet. Hvis den bakre kroken på bunnen av nøkkelen ser brukket eller bøyd, kan dette tyde på at tastaturet ikke var fungerer. Dessverre er en brukket nøkkel ikke noe du kan fikse selv. Du må få en ny nøkkel.

8 Sett kroken på baksiden av ny nøkkel inn i hakket på nøkkel seng.

9 Pass på at kroker og hakk er justert, fast trykk ned på nøkkelen til du hører et tydelig klikk, noe som betyr at nøkkelen er låst på plass.