Slik reparerer svarte streker på min LCD TV

Ustabilt eller lav mottaker signal problemer ofte føre til svarte og andre fargelinjer skal vises på en LCD-TV-skjerm. TV-ens omgivelser inne og utenfor hjemmet direkte påvirker kvaliteten på bildet TV-skjermer. I de fleste tilfeller kan du være i stand til å løse problemet selv ved hjelp av noen tips for å fjerne den svarte linjene og se på TV i en rekke farger.

Bruksanvisning

1 Kontroller at strømkabelen er satt ordentlig inn i stikkontakten.

2 Kontroller at alle eksternt tilkoblede enheter er riktig koblet til TV-ens innganger.

3 Kontroller at apparater og høyspentkablene er koblet til en annen stikkontakt. Appliance eksempler er neon lamper, mikrobølgeovn, støvsugere, klimaanlegg og elektroverktøy.

4 Kontroller at lysstyrke, kontrast, fargetone og metning bildeskjerminnstillingene er riktige. Se TV brukerveiledning om hvordan du får tilgang til og endre skjermmenyen, eller OSD, bildeinnstillinger.

5 Bekreft ved visjon bare at de ytre kabler og antenne - Hvis du bruker en - ikke skades.

Hint

  • Se TV håndboken for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller TVen tilbake til fabrikkinnstillingene. Noen ganger kan en total reset kurere linjen problem, men husk at du må re-inngang eventuelle foreldrekontroll og andre tilpassede TV-innstillinger etter en total reset.
  • Selv om du kanskje føler at du enkelt kan reparere utenfor skadet kabel ledninger eller ødelagte antenner, ikke forsøk å gjøre det. Alvorlig skade eller død kan oppstå ved håndtering av strømførende ledninger. Kontakt en profesjonell servicetekniker, eller satellitt-TV eller kabel-TV-leverandøren for service.