Slik reparerer Radiator Lekkasjer

En lekker radiator kan stave katastrofe for bilen din. Radiatoren virker som varmeveksleren til motoren, slik at varmt vann, og kjølevæske som skal avkjøles og resirkuleres gjennom det indre motorområdet. Denne prosessen holder motoren avkjølt til driftstemperatur og forhindrer overoppheting og anfall. Hvis radiatoren lekker, er denne prosessen sterkt hemmet og kunne stoppe alle sammen. Heldigvis, fikse en lekk radiator er ikke en altfor komplisert prosess hvis hullet er liten. Hvis et stort hull ligger, bør du søke profesjonell hjelp til å installere en splitter ny radiator.

Bruksanvisning

1 Krype under bilen og finn kjøletappepluggen på passasjersiden nederst på radiatoren. Bruk pipenøkler til å fjerne pluggen og la all radiator væske å strømme ut.

2 Bland opp Stopp lekkasje i henhold til instruksjonene på flasken og hell blandingen i radiatoren. Fylle radiatoren inntil oppløsningen er ved toppen av påfyllingslokket området. Hetten av radiatoren og la den sitte i to til tre timer.

3 Krype under bilen igjen og ta ut tappepluggen med pipenøkkel. La løsningen renne ut og deretter erstatte tappepluggen. Fyll radiatoren med en 50/50 løsning av radiator væske til vann og deretter snu bilen for å se etter lekkasjer.

Hint

  • Radiator lekkasjer er mer sjelden enn en lekk slange eller montering i kjølesystemet, så før reparere radiator, sjekk slanger og koblinger på andre deler av systemet for å sikre det er ingen andre utettheter.