Slik reparerer Overhead Fabric i bilinteriør

Slik reparerer Overhead Fabric i bilinteriør


Reparere overhead stoff i bilinteriør, også kjent som headliners, er en måte å gjøre en skadet headliner vare lenger uten bekostning og krefter for utskifting. Ikke alle skadede headliners kan repareres, men patching er et alternativ hvis stoffet er sterk. Dry-råtnet eller sprø stoffet vil smuldre når håndteres. Dessuten vil det lappet området være synlig, men skaden vil ikke spre seg så hurtig i lappet området som det vil i fibrene rundt en rå hull.

Bruksanvisning

1 Sentrer tracing papir over headliner er skadede området. Finne den ytre kanten av det skadede sted, og spore den på papiret.

2 Plasser tracing papir med forsiden opp på et bord. Mål 2 inches ut hele veien rundt omrisset av det skadede området. Dette er ditt mønster.

3 Fest mønsteret til stoffet og kuttet ut formen du tegnet. Fjern pinnene.

4 Påfør noen dråper av stoff lim og spre limet med dysen tips hele veien rundt den skadede kanten på headliner. Også anvende et par dråper av klebemiddel til den rå kant på baksiden av plasteret. La limet tørke helt.

5 Brett kanten av lappen etter 1/2 tommers hele veien rundt lappen. Fest kantene ned hvis de ikke bo der du setter dem.

6 Plasser lappen over skadede stedet på headliner. Sy hele veien rundt lappen med skjult søm eller en blind hemming sting.

Hint

  • Når hånd sy, ikke trekke ned på headliner fordi trekke kan føre til at det å synke.
  • Ikke bruk polstret headliner stoff for å gjøre oppdateringen fordi det vil se klumpete.