Slik reparerer & Maling krom felger

Slik reparerer & Maling krom felger


Tøffe værforhold eller bare normal slitasje tar en toll på krom felger og forårsaker skjemmende flassing og peeling. Gi dine felger et friskt nytt utseende ved å reparere og male dem selv mens du sparer en betydelig mengde penger i prosessen. Å få felgene profesjonelt pulverlakkert vil ta en bit av lommeboken. Ta deg tid til å forberede felgene tilstrekkelig før maling og fjerne alle riper med sandpapir. Sluttresultatet vil være verdt arbeidet.

Bruksanvisning

1 Vask felgene med oppvask såpe og vann. La dem lufttørke, deretter spray dem med avfettingsmiddel. Tørk av felger med rene filler.

2 Fjern alle flassende og peeling krom bruke en skrubb pad.

3 Scuff opp overflaten av felger ved hjelp av en drill og cup pensel.

4 Sand felgene som bruker 320-sandpapir. Ikke sand ned til bart metall. Sand av eventuelle skarpe kanter du kan ha gått glipp av i løpet av slitasje prosessen. Sand overflaten til glatt.

5 Hell maling tynnere på en ren klut, og tørk felgene ned for å fjerne rester eller slipestøv.

6 Lå maskering papir på bakken; lå felgene på maskering papir.

7 Rist en boks med selv etsing primer for tiden anbefalt av produsenten. Spray primer på felgene ved hjelp av lys, feiende bevegelser. La de primet felger å tørke for tiden angitt på boksen. Gjenta for å søke en andre lag med primer.

8 Rist en boks av metall maling i minst ett minutt som anbefalt på kan. Påfør første strøk med maling ved hjelp av lys, feiende bevegelser. La hjulene til å tørke for tiden angitt på boksen. Gjenta for å søke andre strøk med maling. La malingen tørke for tiden er angitt på kan.

9 Påfør et strøk av hjulet klarlakk ved hjelp av lys, feiende bevegelser. La klarlakk tørke i den tiden som er angitt på boksen. Gjenta for å søke en andre strøk.

Hint

  • Du kan bruke avis i stedet for maskering papir.
  • Bruk vernebriller og støvmaske til sand, prime og maling felger.