Slik reparerer hazed klarlakk felger

Felger tjene en funksjon og hensikt i at de holder dekket på plass og gi vekt til hjulenheten. Men felger har også en estetisk verdi. Hazed klarlakk felger ser skjemmende og kan senke videresalg verdien av kjøretøyet. Ved å ta vare på felger og holde dem rene, kan du unngå å måtte reparere Trakkasering effekten som følger med værbitte ferdig. Men selv om felgene er hazed, kan du fortsatt reparere dem med litt polering sammensatte og albue fett.

Bruksanvisning

1 Bryt lug nuts løs på alle fire hjul ved hjelp av et dekk skiftenøkkel. Du ønsker ikke å velte hjulene, men du trenger ikke å løsne dem, slik at du kan fjerne dem når bilen står på bukker. Slå slepe nøtter 1/4 omdreining med fastnøkkel til å løsne dem. Løft kjøretøy ved hjelp av frontkontakten punkt på kjøretøyet. Fronten jack-punkt bak radiatoren og er en utvidelse av rammen. Plasser en jack stå under hver av de fremre klem sveiser på kjøretøyet og senke bilen på bukker.

2 Hev bak på bilen på bukker. Denne gangen vil du selvsagt bruke de bakre klem sveiser og bak jack punkt ligger nær stammen området. Fortsett å fjerne slepe nøtter fra hjulet ved hjelp av et dekk fastnøkkel og trekk hjulet av hjulnavet. Lå hjulet forsiden opp på bakken.

3 Påfør en liten mengde poleringsmiddel til poleringspute. Gni forsiktig poleringsmiddel over overflaten av kanten uten å slå på maskinen. Dette sprer seg ganske enkelt poleringsmiddel på slik at når du slår bufferen på, betyr det ikke slenge den polske overalt.

4 Snu buffer på sitt laveste innstilling og begynne å jobbe den polske inn i klarlakk på felgen. Bruk en sirkulær bevegelse med buffer, men gjelder ikke hardt press. La buffer gjøre jobben. Vend felgen over til den andre siden og gjenta for de andre felger. Monter hjul på bilen din. Installasjonen er det motsatte av fjerning.