Slik reparerer førersiden vinduet på Min Dodge lastebil

Slik reparerer førersiden vinduet på Min Dodge lastebil


En knust vindu på førersiden av Dodge lastebil ikke bare eksponerer deg for elementene når du kjører bilen din, men gjør det også umulig å sikkert lukke kjøretøyet. Den knust vinduet kunne friste potensielle tyver å stjele noe inne, eller til og med bilen selv. Hvis du har et knust vindu bør du derfor se til å erstatte det så snart som mulig.

Bruksanvisning

1 Åpne opp panseret og finne batteriet. Løsne klemmen bolt på den negative batteriet. Trekk den negative kabelen fra batteripolen.

2 Skriv inn førersetet på bilen. Bruk en liten flat skrutrekker til å lirke åpne elektroniske vinduskontroller. Ta av dekselet og koble vinduet kontroll ledningene som er under den.

3 Finn skruene på gummi trim bakfra sidespeil. Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne trim. Dette vil gi deg tilgang til trim rundt vinduet. Bruk en trim pinne for å fjerne gummi trim fra rundt førervinduet.

4 Skrell plast vann skjold fra dørpanelet. Fjern festeboltene som holder døren plate på plass som en skiftenøkkel. Trekk platen fra døren. Skru boltene som forbinder vinduet til vinduet regulator. Fjern vindusruten fra rammen.

5 Skyv den nye vindusruten inn til vinduskarmen. Fest glasset på plass ved å koble den til vinduet regulator med festeboltene. Sett døren forsamlingen ved å følge fremgangsmåten i motsatt.