Slik reparerer en støtfanger på en bil

Slik reparerer en støtfanger på en bil


Hvis du bryr deg om det estetiske utseendet på bilen din, vil din bil støtfanger trenger beskyttelse samt vedlikehold. Men hvis støtfanger din har blitt skadet og er i behov av reparasjon, kan du reparere det med riktig kunnskap og materialer.

Bruksanvisning

1 Sand ned reparasjonen, inkludert sprekker, delinger og hull. Du må kanskje sveise disse sprekker hvis støtfangeren din er ikke plast. Ellers skrapemerker og sand hele reparasjonsområdet med et rengjøringsmiddel til glatt. For å få ønsket effekt, må du gjøre dette flere ganger.

2 Rengjør støtfanger grundig for at reparasjonsprosessen for å være effektive. En måte å teste for renheten er å helle vann på støtfangeren, inkludert reparasjonsområdet. Vann bør holde våt i stedet for beading opp eller rett og slett forsvinner fra gips. Rengjør igjen hvis støtfanger ikke forblir våt.

3 Prime støtfangeren når det er tørt og bruke skrapemerker pad for å fjerne alle urenheter som fortsatt eksisterer ved hjelp av en liten vinkel luft sliper for å glatte ned kantene. Oppnå dette åpner opp mer plass på overflaten, slik at du effektivt kan bruke strukturen limet.

4 Rengjør reparasjonsområdet igjen for å anvende ulike reparasjonsmaterialer, ikke senere enn 30 minutter etter at panelet er ren. Vente lenger vil tillate formslipp skal vises på overflaten, noe som vil forstyrre effektiviteten av reparasjonsmaterialet.

5 Påfør reparasjonsmaterialet, herunder adhesjonsfremmer, på begge sider. Etter ca 10 minutter, og før du setter på blandespissen, rengjør den todelte kassett. Rens om to mer inches av materialet på papp. Etter dette, gjelder det strukturelle reparasjonsmateriale, gunning alle sprekker og hull til de er helt fylt. Du må kanskje bruke en forsterkning brikke for å dekke baksiden av reparasjonen. Bakstykket stykket vil bidra til å holde reparasjonsmaterialet i flukt med konturene av støtfangeren i å spre konturen plastmaterialet på toppen.

6 Sand reparasjonen lett og komplett med en plastbehandling filler en time etter påføring av reparasjonsmaterialet.

Hint

  • Reparasjon håndbøker er nyttige for å utføre en utmerket støtfanger reparasjon jobb. Disse vil lede deg gjennom reparasjon jobb, slik at du kan se tilbake på dem for å få informasjon om nødvendig. Du kan finne disse manualene på noen bilverksteder, på nettet eller på din lokale bokhandel.
  • Avstå fra å bruke slipepasta, voks eller fett fjernere på plast støtfangere. Disse kan være greit for metall støtfangere, men ikke for plast. Ved hjelp av slike materialer vil ødelegge støtfangeren, slik at fettfjerner og løsningsmidler for å løsne mold release. Bruk bare anbefalte rengjøringsmidler.
  • Reparere en støtfanger kan være en tøff jobb, spesielt for en uerfaren rookie, gjør-det-selv-mekaniker. Likevel trenger din bil støtfanger å være i god form hvis det er å forbedre utseendet på bilen din. Din støtfanger ikke bare beskytter deg i en kollisjonssituasjon, det gir også bilen appell.