Slik reparerer en Roller Window in a Car

Slik reparerer en Roller Window in a Car


Det er veldig vanlig å se biler som har feiljustert roller vinduer, spesielt i eldre biler. Den gode nyheten er at du enkelt kan fikse valsen vinduet i bilen med en liten innsats i stedet for å ta den til en mekaniker. Rulle vinduene er mye lettere å fikse enn de elektrisk drevet seg. Enten det er knust glass eller valsen ikke fungerer som den skal, kan en berg vindu repareres med et par ting på ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Ta av den øvre kanten av bilvinduet.

2 Fjerne noen knust glass som kan ligge i dørkarmen.

3 Bruk skrutrekker til å lirke ut klippene i døren. Bruk skrutrekkere av varierende størrelser for de mindre klipp å trekke av dekselet beskytter dørkarmen.

4 Fjerne boltene som holder porten på plass, utsette innsiden anordningen av døren.

5 Reach for den gamle roller og skyv den av sporet. Påfør fett på den nye berg-og skyv den i stedet for den gamle roller.

6 Juster høyden på vinduet og juster den løfteren som holder pinnen. Trykk tappen i valsen når høyden er riktig justert.

7 Sørg for at vinduet fungerer som det skal på valsen ved å ta noen praksis tester av den nye roller.

8 Sett karmen på plass igjen ved å skru i bolter. Ordne komponentene i dørkarmen som de var før du tok den ut.

9 Påfør lim på spor og holde den øvre kanten på limet slik at det er festet til døren.

Hint

  • Legg merke til hvordan de ulike mekanismene ble montert før demontering dørkarmen slik at det er lettere å sette sammen senere.
  • Limet har en tendens til å være ekstremt klissete og kan ha kjemikalier som irriterer huden, så du bør bruke hansker for å fikse roller vinduet.
  • Bruk en høy kvalitet smøring materiale som fungerer godt i sporene; ellers vil kantene av bilvinduet fortsette å komme ut.