Slik reparerer en plast frontlys Lens

Slik reparerer en plast frontlys Lens


Frontlys linser som brukes på moderne biler er laget av plast, ikke glass. På grunn av UV og annen forurensing på veien, må du reparere en plast frontlys linse når det blir disig eller klart. Reparere plast frontlys linsen er mye mer kostnadseffektivt enn å erstatte linsen. Skifte en linse kan koste hundrevis av dollar. For en brøkdel av prisen, kan du buff disen ut av frontlys og at det ser helt nytt igjen.

Bruksanvisning

1 Rengjør eventuelle feil tjære, skitt eller fett av plast frontlys med såpevann og tørk av frontlys tørr med et rent håndkle. Starter med en ren overflate betyr at du ikke vil innføre forurenser inn i rasping stoff som kan forårsake riper i plast linsen på frontlys.

2 Dekk metallkanter rundt frontlys med blå malerens tape for å unngå å få rasping sammensatt på maling av bilen.

3 Plasser en liten mengde av automotive rasping sammensatte lignende, Mothers Plastic polsk, Meguiars PlastX eller DuPont poleringsmiddel på overflaten av frontlys. Du kan finne polering forbindelser på auto del forhandlere.

4 Buff frontlys i små sirkulære bevegelser ved hjelp av en rasping hjul designet for å passe en trådløs eller elektrisk hånd drill.

5 Tørk overflaten ren med såpevann hver noen minutter for å fjerne forbindelsen bygge opp.

6 Fullfør trinn 3 til 5 til frontlys synes klart igjen.