Slik reparerer en mobiltelefon mikrofon

Slik reparerer en mobiltelefon mikrofon


En ødelagt mobiltelefon mikrofon kan være upraktisk i det minste og gjengi dyre mobilenheten nesten ubrukelig. Komme det løst på et verksted eller når telefonen er dekket av garantien kan koste mer enn selve telefonen. Heldigvis, fikse eller erstatte en mikrofon selv kan oppnås i noen få korte skritt.

Bruksanvisning

Feilsøk Programvaren

1 Start telefonen på nytt for å sikre at det ikke er en software feil som forårsaker problemet med mikrofonen. Ta ut batteriet, vent i 10 sekunder før du legger den tilbake i telefonen for å gjøre en reset på de fleste enheter. Utfør et testanrop for å se om problemet er løst.

2 Koble telefonen til en datamaskin ved hjelp av telefonens USB-kabelen, og kontroller at den nyeste programvareversjonen og drivere er installert. Avinstaller de nyeste driverne hvis telefonen var fungerer fint inntil en ny programvareoppdatering, som filen kan være skadet eller inkompatibel med din telefon. Hvis telefonen ikke har en USB-kabel eller kan ikke synkroniseres med en datamaskin, må du kontakte tjenesteleverandøren og be dem om å gjøre dette for deg.

3 Koble til en Bluetooth eller håndfrienhet for å sørge for at det er telefonens mikrofon som er feil. Hvis, etter at en testsamtale, kan personen i den andre enden hører deg, så mobiltelefonens mikrofon er ødelagt eller defekt og må skiftes ut.

Sett på Mikrofon

4 Finn og kjøpe en ekstra mobiltelefon mikrofon. Sjekk nettsteder som Amazon og eBay for reparere deler, kjøpe en ødelagt versjon av telefonen og ta ut mikrofonen eller se på Google for klarerte nettsteder som selger reservedeler for reparasjoner.

5 Sjekk disse mobiltelefon reparasjon nettsider for å se om en reparasjon dokument tilpasset din telefonmodell leveres med den nye mikrofonen eller hvis de har PDF-filer eller videoer på nettet tilgjengelig for å hjelpe deg gjennom prosessen. Alternativt, se på YouTube, skriver inn mobiltelefonen i søkeboksen, for videoer detaljering demontering prosessen.

6 Ta av batteridekselet, batteri og minnekort fra telefonen og sett dem til side. Se etter noen små skruer som fester utside til telefonens maskinvare og fjerne dem. Legg dem i en liten haug eller en liten beholder for å holde dem sammen, opprette separate og bestilt hauger mens du arbeider.

7 Bruk saken åpneren verktøy eller noe med en liten, smal kant å lirke saken fra telefonen. Arbeid sakte, ser for tilstedeværelsen av noen klipp eller lytte til noen snaps. Sett saken til side.

8 Se etter et annet sett med skruer som kobler rammen og hovedkortet. Fjern disse skruene og sett dem til side. Ta fronthusdelen av hovedkort og tastatur, hvis telefonen har en. Se etter den lille, runde svart brikke på bunnen av telefonen, ved hjelp av erstatnings mikrofon som referanse. Fjern den gamle mikrofon, lirke den løs ved behov, og sette den nye i sitt sted.

Monter Phone

9 Jobbe bakover for å montere telefonen, ta vare å stille opp alle sporene og sporene i telefonen, for eksempel for knapper eller antennen på siden av telefonen. Trekk til alle skruene mens du arbeider.

10 Smekk det ytre dekselet tilbake på plass og stram utvendige skruer. Bytt ut minnekortet, batteri og deksel før omstart av telefonen.

11 Gjør et testanrop for å prøve ut den nylig fungerende mikrofon.

Hint

  • Bruk en liten boks med mange deler, for eksempel en dosett, for å holde skruer og smådeler fra å bli tapt. Dette vil også sikre at du installerer dem i riktig rekkefølge.
  • Åpning telefonen vil ugyldiggjøre garantien. Fortsett på egen risiko.
  • Vær forsiktig med alle små biter, som de er skjøre og lett å bryte eller taper.