Slik reparerer en Kodak Easy Share Kamera

Det finnes en rekke Kodak Easyshare-kameraer som kommer med ulike funksjoner, oppløsninger og opptaksprogrammer. Det er grunner, for eksempel feil vare, ulykker eller konstant bruk, som ville føre til makt, vise og linseproblemer. For det meste er mange av disse problemene er enkle og kan løses ved hjelp av guidet feilsøking. For de som er utenfor din ekspertnivå, kontakter Kodak for vedlikehold er siste utvei for å fikse intrikate problemer.

Bruksanvisning

strøm~~POS=TRUNC

1 Slå av kameraet og ta ut batteriene hvis kameraet ikke er slått på. Sørg for at de er fulladet. Rengjør batterikontaktene i batterirommet med en tørr klut som ikke loer. Hvis du har nye batterier, prøv å bruke dem og makt på kameraet igjen.

2 Koble kameraet til strømnettet eller en dokkingstasjon for kamera hvis det er fortsatt ikke slått på. Sjekk for LED-lys. Hvis du hadde brukt kameraet i ekstreme temperaturer, la den bli stående i romtemperatur i minst 30 minutter før du slår den på.

3 Utfør en "Reset" hvis kameraet er fortsatt ikke slått på. For å utføre denne handlingen, må du finne på reset-knappen på kameraet. Avhengig av kameramodell, kan det være plassert på baksiden eller undersiden av kameraet.

Lens og problemer med skjermen

4 Slå av kameraet hvis bildene dine vises uskarpt. Det er mange forskjellige årsaker til uskarpe bilder, for eksempel en skitten linse eller feil innstillinger.

5 Hold Kodak Easyshare mot lyset for å se etter støvpartikler og olje. Når du har fastslått at objektivet er skittent, bruke litt linsevæske til en ren lofri klut og tørk forsiktig av linsen før den kjører.

6 La den stå i noen minutter før objektivet er helt tørr og gjenoppta normal bruk. Hvis bildene er fortsatt uklare, sjekke opptaksinnstillinger. Hvis du fotograferer nærbilder, velg "Close-up" opptaksmodus, for å opprettholde en grunnere dybdeskarphet og opprettholde fokus på motivet.

7 Hold deg innenfor 2,6 fot av motivet hvis du fotograferer med "Auto-modus." Denne avstanden bidrar til å holde motivet i fokus for å redusere uklare og uklare bilder.

8 Kontakt Kodak Support hvis du ser hvite eller blå horisontale linjer, eller hvis bildene vises omvendt. Dette problemet er over din ekspertnivå og krever vedlikehold. I tillegg, hvis du droppet kameraet i væske av noe slag, ta kontakt med Kodaks kundestøtte.

Feil kode

9 Slå av kameraet hvis du ser en skjerm eller minnefeilkode på LCD-skjermen.

10 Ta batteriene ut av batterirommet og ta ut minnekortet. La kameraet være avslått i noen minutter og sett alt. Strøm på kameraet igjen. Hvis du ikke lenger se feilkode, kan du fortsette med normal bruk. Hvis du fremdeles kan se det, slå den av igjen og fjerne både batterier og minnekortet.

11 Sjekk "Lock" bryteren på minnekortet, og sørge for at det er satt til "Deaktivert" slik at du kan ta bilder direkte til den. Sett alt og vente på svar. Hvis du fortsatt har det samme problemet, ta ut batteriene og minnekortet.

12 Prøv å bruke et annet minnekort fordi det er en mulighet den du bruker for øyeblikket er skadet eller ødelagt.