Slik reparerer en elektrisk vinduet på en bil

Elektriske bilvinduene finnes på nesten alle nye kjøretøy gjort i dag. Dessverre har disse vinduene vanligvis ikke vare så lenge bilen uten å bli reparert. Over tid, kan de begynne å bevege seg opp og ned sakte og må repareres. De elektriske vinduer på en Lincoln Town Car følge de samme reparasjon prosedyrer som enhver annen type bil. Noen ganger reparasjonen kan være så enkelt som å erstatte bryteren eller en sikring, men ofte den eneste metoden for å reparere vinduet er å erstatte motoren eller regulator.

Bruksanvisning

1 Finn sikringene til venstre for rattet under dashbordet. Dra på kammerdøren. Se etter blåst sikringer. Se etter en ødelagt metallisk stripe i midten. Hvis det er en blåst sikring, erstatte den, og deretter teste vinduet bryteren for å se om det fungerer.

2 Fjern plastpanelet over dørhåndtaket med en fjerning panel verktøyet. Lirk av bryterpanelet fra midten av døren, være forsiktig med å bryte panel.

3 Trekk ut den elektriske kontakten på bunnen av bryterpanelet for å koble den fra. Fjern dørpanelet bolter med en pipenøkkel. Trekk opp på dørpanelet enheten for hånd for å fjerne den og fjerne eventuelle elektriske kontakter for å skille panelet fra døren.

4 Trekk tilbake på plastdekselet for å få tilgang til den interne driften av døren. Finn vinduet motor og slipper sikkerhetsklips for å fjerne den elektriske kontakten.

5 Sikre vinduet på plass slik at det ikke kommer ut når regulatoren er fjernet. Tape det til dørkarmen med maskeringstape og har noen holder den på plass for å være sikker på at den ikke faller.

6 Fjern alle bolter som holder vinduet motor på plass med en pipenøkkel. Ta av boltene som holder vinduet regulator på plass og fjerne vinduet regulator fra dørpanelet. Matche opp det gamle vindu vanlig til en ny enhet slik at den kan monteres på stedet.

7 Installer det nye vinduet regulator. Sett festeboltene til nøyaktig samme sted og stram dem godt ned med en pipenøkkel. Fest det nye vinduet motor med de samme festebolter som ble holder den gamle på plass. Sett den nye elektriske kontakten inn i motoren og fest den på plass.

8 Sett på plastdekselet paneldekselet og alle de elektriske kontaktene akkurat som de ble fjernet. Fest dørpanelet til døren og skru den tilbake på plass. Koble til og feste bryterpanelet til døren og fest plastpanelet over dørhåndtaket.

9 Slå på bilen og betjene vinduet bryteren for å kontrollere at den fungerer som den skal, og de riktige reparasjoner er gjort.