Slik reparerer en Curb Sjekk om Chrome felger

Slik reparerer en Curb Sjekk om Chrome felger


Chrome felger er en lys sølvfarge med en veldig skinnende overflate. Når disse felgene få dempe sjekket, noe som betyr gnidd mot en sementfortauskant, blir de satt opp og scuffed i spot som traff sement. Krom er et hardt metall, i motsetning til aluminium, og er ikke så lett å reparere. Men med litt hardt arbeid, materialer fra en auto deler butikken og et par timer av gangen, du kan reparere en fortauskant sjekk på krom felger selv.

Bruksanvisning

1 Nøye sand området som ble truffet på fortauskanten ved hjelp av 220 sandpapir. Sand inntil området er glatt, uten groper. Det er greit hvis skrapemerker er fortsatt synlige.

2 Sand området igjen med 400, så 800 og deretter 1200 sandpapir. Hold sandpapir søkkvåt mens sliping så buildup ikke ripe opp krom felger videre. Skyll kanten og la det tørke helt.

3 Plasser maskeringstape og papir over det meste av felgen som ikke er skadet. Det er greit å la et lite område rundt skaden for å vise. Påse at luftventilspindelen er dekket med tape, slik at malingen ikke forsegle den stengt.

4 Bruk krom spray maling laget specifcially for krom felger. Spray et tynt lag over slipes området. Hold pelsen så lett som mulig mens søknad jevn dekning. La dette strøk tørke i fem minutter.

5 Spray totalt tre eller fire lag med krom maling over det reparerte dempe sjekk. La malingen tørke i 8 timer.

6 Sjekk maling for å sørge for at det er helt tørt. Bruk bomull håndkle og krom polish å polere hele felgen. Dette vil bidra til å blande den nylig malt med hele felgen.