Slik reparerer en Brake Booster i en 85 Ford Ranger

Et strøm brems booster svikt i en 1985 Ford Ranger er i stor grad tilskrives en mislykket membran i booster boliger. Det er få grunner til et slikt annet enn normal slitasje eller lekkasje på baksiden av brake master sylinder svikt. Slik lekkasje årsaker bremsevæske å trenge inn i mellomgulvet, forårsaker den til å rippe tidlig.

Bruksanvisning

1 Flytt førersetet hele veien til baksiden. Anta en posisjon på fører etasje hvor toppen av bremsepedalen kan ses tydelig. Trekk støpselet ut av stopp lys bryteren på toppen av bremsepedalen.

2 Trekk låsepinnen ut av bremsepedalen stud som bremsestangen og bryter monteres ved hjelp av en nebbtang. Pinnen er helt til venstre side av bryteren. Når pinnen er ute, trekke av en vaskemaskin og brems stang med bremse lysbryter vedlagt.

3 Flytt til motorrommet og fjern de to mutrene som fester master sylinder til makten brems booster ved hjelp av en stikkontakt. Knyt et stykke tau eller wire til master sylinderen toppdeksel-sikring arm. Trekk master sylinder av stenderne forsiktig og knytte det til fender forkle gjennom et av hullene. Dette vil støtte hovedsylinderen mens du fjerner makt booster.

4 Flytt inn igjen og fjern de fire mutrene som fester bremsen booster til brannmuren med utvidelse med en universell å nå toppen nøtter. Flytt til motorrommet igjen og løsne klemmen som fester vakuum booster slangen ved hjelp av en socket og skralle. Trekke slangen med den enveisventilen er festet ut fra effektmodul. Trekk strøm brems booster ut av brannmuren.

5 Installer den nye strøm brems booster ved å sette bremsen stang gjennom brannmuren. Juster booster studs med hullene i brannmuren og skyv det inn. Flytt under dashbordet og installere mutterne til booster studs hvor de kommer gjennom brannmuren. Trekk til mutrene til 25 fot-pounds.

6 Flytt tilbake til motorrommet og installere brake master sylinder på de to booster studs. Installer nøtter å feste den til booster og dreiemoment dem til 25 fot-pounds. Plugg vakuum enveisventil inn i bremsehuset booster. Monter slangeholdeklemmen på booster.

7 Flytt under dashbordet og installere bremse lysbryter over bremsestøtstangen fra booster. Rett inn hullet i bryteren med hullet i stanga og plassere den på bremsepedalen stud øverst til venstre side av bremsepedalen. Plasser den siste skive på tappen til venstre side av bryteren og installere holdebolten gjennom hullet i enden av tappen. Plugg den elektriske kontakten inn i bremse lysbryter.