Slik reparerer en bil Gas Tank

Reparere en bil gasstanken er ikke altfor vanskelig, men tar deg tid til å forberede seg skikkelig vil spare deg for tid og frustrasjon. Bruken av en epoxy spesielt utformet for utvendig gasstank reparasjoner er den mest DIY vennlig metode. Avhengig av plasseringen av lekkasjen, må du kanskje fjerne tanken før du foretar oppdateringen. Hvis dette er tilfelle, må du følge produsentens instruksjoner for fjerning for merke og modell av bilen.

Bruksanvisning

Jack Up og sikker bil

1 Jekk opp bilen og skru det fast med jack stands. Et alternativ kan være å kjøre bilen opp på hjul stands.

2 Sett bilen i gir for å hindre rullende.

3 Sett i nødbremsen for ekstra beskyttelse mot å rulle.

Rengjør Gas Tank

4 Ta på deg hansker for å beskytte hendene fra kjemikalier.

5 Gni gasstanken ned med en olje løsemiddel eller avfettingsmiddel for å fjerne smuss og skitt.

6 Tørk området rent og tørt med en klut.

7 Glatt områdene og fjerne eventuelle ujevnheter med sandpapir.

8 Tørk av området rundt lekkasjen med et rent håndkle en siste gang for å fjerne eventuelle gjenværende sand eller grus.

Påføring av Epoxy

9 Arbeid epoxy mellom hansker fingrene for å myke opp den og gjøre den mer smidig.

10 Danner epoxy inn i en konisk form hvis fylling av et hull. Bunnen av konusen skal være større enn hullet. Hvis forsegle en søm, flate epoxy lenge nok og bred nok til mer enn dekke lekker området.

11 Glatt epoxy over det berørte området, slik at det som i flukt med overflaten som mulig.

12 Tillat epoxy for å tørke og herde før gass i tanken. Tørking og herding ganger vil variere avhengig av merke du bruker.

Hint

  • Flere gasstanken reparasjonssett er på markedet for å gjøre ting enklere. Les instruksjonene, fordi noen krever bensintanken må fjernes for å få reparere fra innsiden.
  • Gjør reparasjon i et godt ventilert område kan være nødvendig. Du kan selv må bære en beskyttende maske eller vernebriller for å unngå røyk og rusk.