Slik reparerer en berøringsskjerm mobiltelefon

Din mobiltelefon berøringsskjerm kan noen ganger ikke svarer når du prøver å bruke det. Den beste tiden å ta affære er når sporadisk atferd først begynner å skje; på denne måten, er det mer sannsynlig å forhindre en total berøringsskjerm fryse-up. I tilfelle at mobiltelefonen ikke reagerer på berøring kommandoer i det hele tatt, det er fortsatt noe annet du kan prøve.

Bruksanvisning

1 Lad batteriet til batteriindikatoren viser at mobiltelefonen er fulladet.

2 Trykk på "Home" -ikonet hvis mobiltelefonen reagerer på berøring kommandoer, men berøringsskjermen fungerer fremdeles ikke. Ellers hopper du over dette trinnet og gå til trinn 11.

3 Trykk på "hovedmenyen" skyv skjermen oppover.

4 Trykk "Settings", deretter på "Nullstill / Slett".

5 Angi låsekoden, og trykk deretter "Slett Stuff".

6 Trykk på "Browser Cookies og Cache" for å slette de lagrede informasjonskapsler og cache. Når du er ferdig, trykk på "anropslogger" for å slette anropslogger, trykk deretter på "nedlastet innhold" for å slette alt nedlastet innhold.

7 Trykk på "Home" -ikonet hvis berøringsskjermen fortsatt ikke reparert.

8 Trykk på "hovedmenyen" skyv skjermen oppover.

9 Trykk "Settings", deretter på "Nullstill / Slett".

10 Angi låsekoden, og trykk deretter på "Reset Settings" for å nullstille mobiltelefonens innstillinger til fabrikkinnstillingene. Dette vil ikke påvirke din meldinger, anropslogg, kontakter og kalenderinnstillinger. Alternativt kan du velge "Reset Phone" for å slette alle dine meldinger, anropslogg, kontakter og kalenderinnstillinger, og gjenopprette din mobiltelefon til fabrikkinnstillingene. Trykk på "Reset" for å fullføre prosessen.

11 Ta på engangshansker, skyv bakdekselet av på mobiltelefonen hvis berøringsskjermen fremdeles ikke reagerer eller ikke virker. Rengjør metallkontaktene med en myk, engangsklut. Sett batteriet og sett på bakdekselet. Skift ut batteriet, hvis det er nødvendig.

Hint

  • Gjennomgå mobiltelefon brukerhåndboken for mer informasjon.
  • Noen generiske merkevare batterier kan føre til brann eller eksplosjon, samt kompromittere din mobiltelefon ytelse. Bruk alltid godkjent av produsenten batterier som er anbefalt for din mobiltelefon merke og modell.