Slik reparerer den Throttle Position Sensor på en 1992 Jeep Cherokee

Den "Cherokee" navn datoer så langt tilbake som 1974, da Jeep festet navnet til en sporty versjon av sin full-size Wagoneer. I 1984, i god tid før kompakte SUVer ble populært, Jeep introduserte den kompakte Cherokee SUV. 1992 Cherokee kom standard med en 2,5-liters firesylindret motor og hadde en 4,0-liters, sekssylindrede tilgjengelig. Begge motorer brukes en gass stilling sensor for å la drivlinjen kontrollmodulen vite posisjonen av strupeventilen. Skifte gass stilling sensor på 1992 er bare halve kampen, så du må justere det etter installere den.

Bruksanvisning

1 Trace luftfilteret utløpsrøret fra luftfilterboksen mot motoren til du kommer til spjeldhus.

2 Finn gass stilling sensor på førersiden av spjeldhus. Løft oppover på låsetappen på gass stilling sensor ledningsnett og koble ledningsnettet. Fjern skruene som fester sensoren, med en stjerneskrutrekker, og fjern gass stilling sensor fra kjøretøyet.

3 Installer en ny gass stilling sensor på spjeldhus så tappene sette inn i sporene i spjeldhus ventilen. Lett tettsittende gass stilling sensorens festeskruene med en stjerneskrutrekker. Koble ledningsnettet inn i stikkontakten på den nye gass stilling sensor.

4 Pierce den oransje ledningen med en mørkeblå stripe på gass stilling sensor ledningsnett med den positive sonden av et voltmeter og pierce den sorte ledningen med lys-blå stripe på ledningsnettet med negative sonde.

5 Vri Jeep tenningen til "Kjør" posisjon og roter gass stilling sensor, etter behov, inntil voltmeteret viser 4,2 volt. skruer gass stilling sensor-tallet med en Phillips skrutrekker i posisjon Stram at voltmeteret viser 4,2 volt.