Slik reparerer den Brake Rotor på en 1991 Honda

Slik reparerer den Brake Rotor på en 1991 Honda


Hvis 1991 Honda vibrerer når du trykker på bremsepedalen, er det en god sjanse for at du trenger å reparere eller erstatte brake rotors. Noen ganger er dette så enkelt som å fjerne rotorene og rotere dem. Avhengig av tilstanden av rotorene, kan du være i stand til å ta dem med til din lokale auto deler butikken og få dem sendt ut til å ha noen skjeve områder jord ut av dem. Hvis ingen av disse løsningene er gjennomførbare, må du erstatte dem. Instruksjonene nedenfor er for hver 1991 Honda kjøretøy unntatt Accord.

Bruksanvisning

Brake Rotor Fjerning

1 Bruk hjulmutternøkkel som fulgte med bilen eller en 1/2-tommers stasjon socket å løsne, men ikke fjern, lug nuts på hjulet av rotoren du trenger å reparere.

2 Plasser en jekk under rammen av bilen og heve det nok slik at du kan fjerne dekket fra kjøretøyet.

3 Plasser en jack stå under rammen av kjøretøyet for å gi støtte mens du arbeider på rotoren. Når jack stands er på plass, senk jack å støtte bilen på bukker.

4 Fjern alle de slepe nøtter fra hjulet deretter ta den av fjellet.

5 Bruk riktig socket for å fjerne pin bolt og koble bremsekalippernes fra braketten. Hvis bøylen ikke vil bevege seg på egen hånd, kan du bruke en gummihammer og banke forsiktig på den for å løsne den.

6 Feste bøylen bort fra rotoren med et stykke av tynn wire.

7 Bruk en 3/8-inch skralle med en 6 mm-kontakten for å fjerne boltene fra rotoren.

8 Trekk rotoren ut av hjulet mount.

Brake Rotor Installasjon

9 Plasser den nye bremse rotoren på hjulet mount.

10 Snu 6 mm bolter med klokken for å stramme rotoren.

11 Bytt bremsekalippernes over rotorenheten.

12 Stram bolten bolten og erstatte caliper braketten.

1. 3 Monter hjulet og installere alle de slepe nøtter. Slå alle de slepe nøtter klokken, for hånd, inntil de er sikre. Senk bilen med jekken og bruke lug skiftenøkkel til å fullføre stramme lug nuts.

Hint

  • Hvis rotoren motstår rev seg løs fra hjulfestet, plasserer du to 8 mm bolter i hullene i rotoren og slå dem jevnt for å hjelpe deg i å bryte forseglingen av rotoren.