Slik reparerer den Brake Lysbryter i en '97 Chevy 1500

Den første Chevrolet lastebil var en 490 lys varebil med en metallmotorrommet og fendere med en tre førerhus og seng. Det selges for $ 595 i 1918. Drevet av en 171 kubikk-tommers overhead ventil fire sylinder, den 490 vurdert til 21,7 hestekrefter. Flere år sent, bruker 1997 Chevy 1500 pickup lastebil enkelt bremse lysbryter aktiveres ved bremsepedalen arm. Bremsen lysbryter er en tre-tommers plast gjenget rør med en av og på-knappen på den ene enden og wire terminalene på den andre enden. Bryteren holdes på plass av to låsemuttere tres inn på røret.

Bruksanvisning

1 Slå opp under dashbordet, og du vil se bremse lysbryter montert i en hakeparentes foran bremsepedalen arm. Bryter tråder inn i hullet i braketten med knappen ende mot pedal arm. De to låsemuttere holde den på plass. Bryter tråder i mot pedalarmen nok slik at knappen på bryteren undertrykker av handlingen fra pedalen arm. Standardplasseringen er knappen skyves mot armen og kretsen er åpen og bremsen lysene av. Når pedalen er deprimert, pedalarmen beveger seg bort fra knappen slik at det å utvide og lukke kretsen for å skru på lyset.

2 Koble den elektriske kontakten på bryteren ved å trekke den av. Løsne låsemuttere på begge sider av bryteren braketten ved hjelp av en skiftenøkkel. Når løsnet, lett slå nøtter for hånd. Fjern låsemutteren mellom pedal arm og braketten ved å vri det mot klokken. Trykk bremsepedalen litt ned for å få mutteren av.

3 Trekk bryteren ut av holderen. Fjern låsemutteren på den side av knappen fra den nye svitsj.

4 Sett bryteren i festebraketten. Trå inn bremsepedalen litt og installere låsemutteren på bryteren mellom pedalen arm og slå. Juster bryteren ved å tre den med klokken i braketten til knappen presser mot pedalen arm. Etter justering, slår begge låsemuttere med klokken til de kontakte monteringsbraketten. Stram til de er tett inntil braketten med en skiftenøkkel. Dette vil holde bryteren fra å bevege seg ut og bort fra pedalen arm.

5 Plugg den elektriske kontakten inn på baksiden av bryteren ved å bare trykke den på.