Slik reparerer Chrome felger

Slik reparerer Chrome felger


Mange ting kan forårsake skade på chrome hjul, som ulykker, kjemisk nedbryting og salt rust. Den beste måten å holde krom felger ser fint er å opprettholde dem flittig. Generelt vedlikehold slik som å vaske dem ofte vil forhindre de fleste skader forårsaket av miljøet. Bil eksperter anbefaler at folk som bor i de nordlige statene kjøpe et ekstra sett med hjul - ikke krom hjul - for dårlig vær perioder som vinter til beste holde chrome hjul ser fint. I tilfelle av skader på bilens chrome hjul, i de fleste tilfeller, det kan fikses.

Bruksanvisning

1 Se på dine krom felger og fastslå omfanget av skaden. Felgene kan bare må rengjøres og ikke reparert.

2 Tørk av og løst smuss eller avfall fra hjulene ved hjelp av fille.

3 Hell rensevæske på en myk klut og tørk felgene ned. Det kan ta en liten albue fett å fjerne rust.

4 Maling små riper ved hjelp av pensel og krom maling. Malingen kan være litt merkbar på nært hold, men de fleste tilskuere vil det være umulig å oppdage.

5 Påfør vanskelig epoxy til noen dypere flenger eller spor som krever fylling. La epoksyen tørke og deretter buff den med en buffing klut for å gjøre det glatt. Mal herdet epoxy med krom maling.

Hint

  • Hvis hjulet har noen anløpe på den, er det ikke krom og er mest sannsynlig polert aluminium. Andre tiltak bør iverksettes for å reparere en polert aluminiumsfelg.
  • Hvis den er skadet nok, kan krom rim må være helt replated. Det er en oppgave som du ikke kan gjøre hjemme; det krever store utstyr og erfaring.
  • Vær forsiktig når du rengjør felgene eller rasping epoxy ikke å lage riper i krom. Bruk myke materialer til å rengjøre og bare en buffing klut for epoxy.