Slik reparerer Canon DC40

Canon DC40 digitalt videokamera kan du ta opp hjemme video digitalt, som du kan lagre på plater eller overføre til harddisken på datamaskinen. Kameraet bruker DVD-plater for å spille inn video, inkludert overskrivbare DVD-RW-plater. Mens Canon DC40 normalt opererer uten problemer, kan du støte på situasjoner som krever at du å fikse kameraet. Etter reparasjons trinnene foreskrevet av Canon bidrar til å sikre at du ikke skade kameraet mens adressering noen problemer.

Bruksanvisning

Kan ikke ta opp video

1 Endre kameraets innstillingen til "Camera" ved å skyve strømbryteren til "On". Vent til LED-lampen ved siden av "Camera" for å lyse opp før du trykker på "Record" -knappen.

2 Kontroller det er en plate satt inn i kameraet, og installere en hvis ikke. Sjekk kameraets skjermen for å se om "End" blinker på den, noe som betyr at den installerte platen er full, og en ny plate er nødvendig.

3 Slå av kameraet og la det kjøle seg ned hvis du fortsatt ikke kan ta opp video. Trekk ut strømledningen fra kameraet, hvis den er koblet inn, ta ut batteriet og la kameraet sit i minst en halv time før du bruker det igjen.

4 Slå av kameraet platen beskyttelse innstillingen, hvis du bruker en DVD-RW-plate, ved å skyve modusvelgeren på "Play" trykke på "Meny" -knappen. Trykk på piltastene for å markere "Skål Operations" og trykk på "Set" knappen, deretter markere "Nei" og trykk "Set" igjen.

5 Unfinalize platen du bruker i kameraet, hvis det er en DVD-RW, ved å skyve modusvelgeren på "Camera" og trykke på "Meny" -knappen. Bruk piltastene til å markere "Skål Operations" og trykk deretter på "Set" knappen. Bruk piltastene til å markere "Unfinalize" og trykk "Set" og deretter velge "Ja" og trykk på "Set" knappen igjen. Hold kameraet i ro mens fremdriftslinjen viser unfinalization prosessen pågår, trykk på "Meny" -knappen når bar viser fullstendig.

Kan ikke lese Disc Error

6 Løs ut DVD fra kameraet. Bruk en ren og tørr mikrofiberklut for å fjerne støv, hår eller fingeravtrykk fra platen, sett den inn i kameraet med etikettsiden opp.

7 Bytt ut DVD med en ny hvis du får feil igjen. Platen kan ha vært defekt og skal kastes dersom andre DVD fungerer med kameraet.

8 Trekk ut strømledningen fra kameraet, og trykk på "Power" knappen for å slå den av. Ta batteriet ut av sporet og la kameraet avkjøles i 30 minutter eller mer før du prøver å bruke det igjen.

9 Åpne DVD-skuffen og ta ut platen og sjekke innsiden av skuffen etter tegn på fukt. Hvis du ser kondens, la skuffen åpen og la kameraet sit inntil alle fuktighet fordamper.