Slik reparerer Canon A470 Lens feil

Slik reparerer Canon A470 Lens feil


Mange av Canons digitale kompaktkameraer, inkludert Powershot A470, er utsatt for E18 linsefeil. feilen oppstår under forlengelse av kameraets zoomobjektiv og er vanligvis et resultat av en rusk blokkering eller feiljustering, etter en utilsiktet fall. Hvis LCD-visning skjermen på baksiden av A470 blir svart, mens i normal opptaksmodus og viser et lite script lesing "E18" i nedre hjørne, kan du reparere det raskt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Skyv åpne batteridekselet på undersiden av A470. Ta ut de gamle batteriene og sett dem med to nye. Skyv dekselet lukket.

2 Finn sømmen mellom kamerahuset og den ytterste linsen turret. Plasser tuppen av en boks med komprimert luft nær sømmen og avfyre ​​flere korte støt. Fortsett denne rundt sømmen omkrets.

3 Hold kameraet støtt. Trykk på USB-kabelen dekselet, som ligger på høyre side av kameraet, lett mot kanten av et bord.

4 Påse at kameraet er slått av. Inspiser sømmen mellom kamerahuset og ytterste linse turret for enda avstand. Hvis objektivet vises feiljustert eller ikke vil trekke, gjelder fast press på frontlinsen turret med tomlene. Lytt til du hører et klikk, noe som indikerer at objektivet har blitt reseated riktig.

5 Slå på kameraet og gå inn normal opptaksmodus for å teste sin funksjon.

Hint

  • Kontakt Canon hvis kameraet er fortsatt dekket av garantien og trinnene ovenfor ikke løser E18 feilen. I de fleste tilfeller vil de reparere kameraet gratis.
  • Ikke forsøk å demontere kameraet, hvis du er kjent med sine mekanikere.