Slik praksis Sikker kjøring på lange turer

Slik praksis Sikker kjøring på lange turer


Kjøring på lange turer kan være vanskelig når du ikke har forberedt deg på avstand. Du må være sikker på å praktisere sikker kjøring, ikke bare for deg selv, men for andre som deler veien med deg. Mens det kan bli kjedelig kjøring på lange turer, det finnes måter å forberedt deg for hale foran deg. Her er noen tips for å praktisere sikker kjøring på lange turer som vil hjelpe deg å være forberedt og få deg til målet uten noen problemer.

Bruksanvisning

1 Sørg for å få en god mengde søvn før kjøring på en lang reise. For mange ulykker skjer når folk ikke er godt uthvilt før du kjører lange avstander. Sjansene for å sovne bak rattet er langt større når du er sliten og prøve å kjøre en lang måter. Mål å få minst 8 timer søvn før den lange turen slik at du kan være sikker på å holde seg våken hele tiden. Sørge for at du er våken under kjøring vil sikre at du beskytter deg selv, din familie, venner, og andres liv på veien med deg.

2 Ta en annen driver med deg for å dele ork på den lange turen. Å ha noen andre med deg som kan dele ansvaret for å kjøre den lange avstanden vil sikre at du er trygg på veien. Ta svinger kjører til bestemmelsesstedet, slik at ingen av dere blir lei og har nok hvile til å hjelpe til når det trengs. En annen sjåfør kan bidra til å lette frustrasjon av å kjøre en lang tur alene også. Når du har noen med deg å snakke med, er sjansene dine for å holde seg våken og på vakt er bedre. Og når du trenger en rask pause, kan du trekke over på siden av veien og la den andre sjåføren tar rattet.

3 Trekk over og ta pauser så ofte som nødvendig. Kjører lange avstander kan trette kroppen din og gjør det nødvendig å strekke på bena ut. Hvis du prøver å kjøre en lang måter rett gjennom, risikerer du sjansen for å ikke føle seg tilstrekkelig nok til å kjøre trygt. Planlegge for disse pausene, slik at du ikke føler rushed til din destinasjon. Figur som du ønsker å dra over for mat eller drikke uansett, og på et tidspunkt vil trenge et bad pause. Ta hyppige pauser er en god måte å øve sikkerhet når du kjører lange avstander. Selv får ut av bilen i et minutt og strekke på bena, armer, rygg og nakke vil hjelpe deg til å føle gjenopplivet for å fortsette å kjøre igjen.

4 Hold musikk og andre lyder i bilen til et minimum. Høye lyder kan være forstyrrende, spesielt når du kjører på lange turer. Betalende oppmerksomhet til veien er viktigst, og kan bare gjøres når det ikke er mye støy som skjer i bilen. Spør barn, familiemedlemmer og / eller venner til å holde sin stemme og musikk eller filmer på lavt hvis de er å bringe elektronikk på turen. Hold din egen stereo ned også, med mindre selvfølgelig du hører på den for å holde seg våken. Men hvis du bruker musikk for å holde seg våken på en lang tur, sjansene er, du trenger en pause for å våkne opp litt og være mer på vakt.