Slik oppgraderer ytelsen til en Toyota 4Runner

Mange biler begynner å miste en god mengde av den totale ytelsen over tid og mange års bruk. Dette kan være et problem for noen, som spesielt noen form for reise off-road kan kreve god motor ytelse. Heldigvis er det noen kostnadseffektive måter å øke ytelsen til Toyota 4Runner som tar bare noen få minutter til noen timer å fullføre.

Bruksanvisning

1 Fyll Toyota med premium drivstoff, i stedet for standard blyfri bensin. Ikke bare er standard drivstoff oftere skitne enn premium drivstoff, men det har mindre oktan innhold enn premium drivstoff, hindre en motor fra å kjøre på sitt fulle potensial.

2 Ha bilens olje endret. Skift oljefilter også. Å ha gammel olje i bilen kan få den til å kjøre på høyere-enn-normal driftstemperatur, og dermed forårsaker en mangel på motoreffekt og ytelse.

3 Rengjør 4Runner er drivstoffinjektorer bruker et drivstoff injektor rengjøringsmiddel. Gjør du det kan drastisk forbedre motorens ytelse samt gass kjørelengde.

4 Skifte dekk på Toyota. Oftere enn ikke, ytelsesproblemer forårsaket av gamle dekk og sklir og spinner de forårsaker. Uten god trekkraft, er god akselerasjon umulig å oppnå.

5 Ha en mekaniker installere en ettermarkedet eksos kit på din Toyota. Ikke bare gjør disse pakkene gir en mye bedre lyd for bilen din, men de kan øke motorens ytelse.