Slik oppgraderer 15-tommers til 18-tommers hjul på en S10

Slik oppgraderer 15-tommers til 18-tommers hjul på en S10


Oppgradering hjulene på en Chevrolet S10 Pickup legger til en egendefinert utseende til bilen. Chevrolet tilbudt mange dekkdimensjoner under produksjonen kjøring av S10, med varianter av 15-tommers hjulstørrelsen være den mest utbredte. Oppgraderingen til 18-tommers hjul krever ingen endring i lastebilens hjul brønner eller forskjermer så lenge korte vegger, er lav-profil dekk som brukes på de nye hjulene, for eksempel 255/35 / R18 eller tilsvarende store dekk.

Bruksanvisning

1 Parkere lastebil på et plant underlag og sett på parkerings pause.

2 Roter alle fem hjulmuttere på hvert hjul mot klokken med et dekk jern akkurat nok til å løsne dem. Hver lug mutter bør løsnes om lag en fjerdedel av en revolusjon.

3 Jack lastebilen opp og plassere den på bukker. Det er fabrikken jack poeng ligger innenbords av hver skjerm på lastebilrammen. Ved hjelp av disse punktene, heve hvert hjørne av bilen med jekk og skyver en jack stå under bilen rammen ved siden av kontakten.

4 Fjern hvert av de 15-tommers dekk og hjul og legg dem under lastebilen. Dersom jack stands var å skifte, ville disse hjulene forhindre at trucken faller helt ned til bakken.

5 Kontroller hver øre stud etter fjerning hjulene. Eventuelle sprekker eller korrosjon må repareres før montering av nye dekk.

6 Monter oppgradert 18-tommers dekk og felger til bilen. Se etter retnings markeringer på dekkveggene. Hvis du finner noen piler som peker mot en rotasjon på reise, feste som dekk på riktig side av lastebilen slik at pilen vil peke på fronten på bilen.

7 Stram de fem hjulmutrene på de nye dekkene til de er tett, og deretter gi dem en urviseren rotasjon hver med dekk jern.

8 Fjern lastebil fra jack stands. Ved hjelp av jekk, litt heve hvert hjørne av bilen i nærheten av hver jack stativ, trekke jack stå bort og senk jack.

9 Stram hver lug mutter. I et stjernemønster, dreiemoment alle slepe nøtter til 100 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel. Start med en mutter på 12 o'clock posisjon deretter flytte til 7, 3, 9 og 5 til riktig plass hjulet mot navet.

Hint

  • Jo større hjulstørrelse vil nødvendig bruker kortere vegger dekk. Dette kan påvirke kjøreegenskaper når du kjører over små ting som steiner og småstein.
  • Kjøpe felger med dekk allerede montert, eller ta med felger og dekk til en dekk butikk for montering. Spesialiserte maskiner er nødvendig for montering dekk.
  • Endringen i dekkstørrelse kan påvirke speedometer nøyaktigheten litt. Å holde den totale diameter på dekket og hjulenheten konstant vil minimalisere denne effekten.