Slik leser Virginia Accident Rapporter

Slik leser Virginia Accident Rapporter


Ulykkesrapporter er fylt ut av politimann i byen der trafikken ulykken skjedde. Formålet med rapporten er å bidra til å etablere hvis en sjåfør som var på feil og for å gi en klar rapport og forståelse av ulykken for forsikring eller juridiske formål, hvis personen involvert velger å sende inn et søksmål. Bil forsikringsselskaper har en tendens til å lese rapporten for å avgjøre hvem som var på feil. En ulykke rapport kan fås fra ditt lokale politiet i Virginia.

Bruksanvisning

1 Les rapporten og sørge for at korrekt informasjon er til stede. En trafikkulykke rapporten vil inneholde fullt navn, merke og modell av bilen sammen med nummerskiltet og førerkort nummer. Rapporten skal også inneholde disse detaljene for den andre sjåføren, om nødvendig.

2 Inspiser avsnittene om ulykken rapporten, for eksempel trafikk kontroll detaljene. Denne delen refererer til trafikklys og stopp skilt i området som brukes til å forebygge eller minimere trafikkulykker. Rapporten vil vise om det var et trafikk-enhet og om det var i arbeid. Hvis enheten ikke fungerer, for eksempel, kan forsikringsselskapet finner byen på feil i stedet for driveren eller driverne.

3 Les været delen for å finne ut hva Virginia politimann bestemmes været på tidspunktet for ulykken. Været spiller ofte en medvirkende faktor i trafikkulykker, og rapporten skal vise om været spilte en faktor i denne spesielle situasjonen. Andre faktorer som kan bidra til en ulykke inkludere overflatetilstanden av veien, og hvorvidt det var støt eller hull i veien. Tiden på dagen kan påvirke fastsettelsen av rapporten fordi hvis det var en mørk gate med begrenset eller ingen lys, kan dette være en faktor som bidro til ulykken.

4 Bestem hvordan politiet rapporterte om den enkeltes kjøre handlinger. Mange tiltak er tilgjengelig å velge mellom i denne delen, som det er en av de viktigste faktorene i å finne årsaken til ulykken. Høy hastighet, feil kjøring og uoppmerksomhet er alle faktorer som bidrar til årsaken til ulykken, og forsikringsselskapet og advokater vanligvis ser nøye på denne delen.

5 Gå til den type kollisjon. Kollisjonen typen er viktig fordi det er en rapport som kan være støttet av fysiske bevis. Når en trafikkulykke inntreffer, måten et kjøretøy er påvirket er en klar indikasjon på hvem som var på feil. Tilstanden av kjøretøyet vil også hjelpe forsikringsselskapet bestemme hvor mye du skal kompensere deg for hvis kjøretøyet ble avskrevet eller trenger omfattende reparasjoner.

6 Gå til Virginia State Department of Motor Vehicles Virginia Highway Safety Office for å se hvordan trafikkulykke rapporten informasjonen er utarbeidet (se "Ressurser"). Du kan velge om rapporter for noen år for å se hvilke faktorer som mest bidro til ulykker. Måten trafikken ulykken rapporten er arkivert brukes til å hjelpe Virginia Highway Safety kontor i å bestemme fremtidige revisjoner og regler som bør pålegges å øke sikkerheten. Den viser også kjører trender blant de som er involvert i ulykker, for eksempel alkoholrelaterte skader, krasjer, dødsfall og dødsfall på store helligdager.

7 Kontakt Virgina State politiet for å få en kopi av en trafikkulykke rapport. Noen politi avdelinger, som West Virginia State Police Department, kreve en avgift for en rekonstruksjon av en trafikkulykke rapport eller en sertifisert rapport (se "Ressurser"). Hvis det er tilgjengelig, kan du også være i stand til å be om videobånd eller bilder.

8 Rapport ditt navn, adresse, førerkort nummer, kjøretøyets registreringsnummer og eventuelle andre opplysninger som kreves av politiet hvis du er involvert i en ulykke. I Virginia, er de som er involvert i en ulykke som kreves for å stoppe så nær åstedet for ulykken som mulig.