Slik leser du en koaksialkabel

Slik leser du en koaksialkabel


Koaksialkabel er mest brukt til å koble TV-apparater til satellittmottakere. Den har en sentral kobbertråd som er omgitt med et lag av plastisolasjon. Dette lag blir så omgitt med et kobberledende skjerm, som deretter belagt med en PVC-plastkappen. Jobben til denne kappen er å beskytte de indre ledningene fra fuktig og fuktighet. Det har også tall og bokstaver trykt på siden av bekledningen. Selv om tallene er små, kan de leses i lys god.

Bruksanvisning

1 Hold koaksialkabelen på et sted hvor det er god lys - enten av et vindu, eller i nærheten av en elektrisk lys. Bruk et forstørrelsesglass, om nødvendig.

2 Plasser kabelen på sin side, og flytte kabelen gjennom hendene til ordene / tallene kan bli sett.

3 Se først på ordet "CATV." Dette betyr at kabelen kan brukes til å koble fra TV til kabel-boksen, eller fra boksen til parabolantenne. Se også for begrepene "RG-6" og "RG-59" på kabelen side. RG-59 er standard kabel som brukes for å henge opp TV og er bra for lavfrekvente sendinger. RG-6 har en større kjernelederen, er flinkere til å gjennomføre høyfrekvente signaler og dermed er et bedre valg for å bære digitale videosignaler.