Slik Lavere en Torsion Bar

Slik Lavere en Torsion Bar


Automotive torsjon barer er en type suspensjon våren som løfter bilen opp og gir ride demping. Mesteparten kan justeres med en bolt, satt inn i sverdfeste hvor det møter rammen. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker vil bruke ca 20 minutter å heve eller senke en torsion bar riktig.

Bruksanvisning

Senking en Torsion Bar

1 Jekk opp bilen på rattet i den ønskede torsjon bar. Suspensjonen bør ikke ha en last på torsjon bar for å justere det --- justeringsbolten vil slå enklere.

2 Finn og slå den torsion bar justeringsbolten i en retning mot klokken. Bolten vil vanligvis være montert oppover, som er tilgjengelig fra undersiden av torsjonsstaven festet. Festet kan ha en segregert bolt av på den ene side eller det kan være inkorporert i midten av monteringsplaten.

3 Senk bilen fra bukker. Sjekk rammen til bakkemålinger for å sikre fremdrift. Fremgangsmåten kan måtte gjentas for å oppnå den ønskede høyde. Slå bolten urviseren vil heve bilen.

4 Gjenta prosedyren for den motsatte torsion bar, noe som gjør at bilen fortsatt balansert. Justere en bar lenger enn den andre vil føre til at kjøretøyet for å helle til den ene siden.

Hint

  • Senking av bilen ved å justere torsjon barer vil bety mindre eller mer spenning på disse barer; våren renten vil påvirke hvordan bilen håndtak og demper grov terrain.Turning både sverdmuttere et fast antall ganger kan hjelpe med å holde dem balansert.
  • Vær forsiktig og sikkerhetsutstyr når du arbeider med bilbransjen suspensjoner.