Slik Lavere en S10 billig

Slik Lavere en S10 billig


Den billigste måten å redusere en Chevrolet S10 pickup er, uten tvil, spindler / blokker metode. Ikke bare er disse delene relativt billig, de også spare penger ved å opprettholde den opprinnelige turen geometrien av lastebilen, som hindrer ujevn dekkslitasje. De installerer også raskt, vanligvis tar mindre enn en dag for en skygge-treet mekaniker for å installere riktig.

Bruksanvisning

1 Jekk opp bilen og støtte rammen på bukker. Fjern det fremre og bakre dekk med en lug skiftenøkkel, så skru fra hverandre bremsekalipere fra fronten av lastebilen med sekskantnøkler og fjerne bremseskiver.

2 Ta av hjullager fra aksjespindelen. Den hjullager er det runde sett av lagrene på spindelen som er rett foran deg når du har fjernet hjulet. Spindelen er festet til den øvre og nedre kontrollarmer og er den delen som forbinder bremser, dekk og hjullager til lastebil.

3 Støtt nedre kontroll arm med jack. Den nedre kontroll arm er den nederste delen av hjuloppheng foran. Den er formet som en "A." Hev kontroll arm litt for å komprimere våren, og deretter fjerne splinten med et par spisstang. Løsne kronemutteren feste den øvre kuleleddet til øvre kontroll arm med en åpen fastnøkkel, men ikke fjern kronemutteren helt.

4 Fjern splinten fra kronemutteren montering av nedre kontroll arm til spindelen med et par spisstang, deretter løsne kronemutteren feste den nedre kuleledd med en skiftenøkkel, men ikke fjerne den. Unbolt tie rod slutten fra spindelen med en skiftenøkkel, og løft den øvre kontroll arm og dra spindelen gratis.

5 Installer den nye spindelen i stedet for den gamle, å plassere den, så stramme øvre og nedre kontroll arm / kuleledd bolter. Monter trekkstang enden i den nye spindelen. Installasjonen er den samme både på fører- og passasjersiden av bilen.

6 Unbolt sjakler som holder bakakselen til bladfjær, og deretter bruke gulvet jack å løfte på akselen inntil avstandsblokken passer mellom dem. Skyv blokken på plass, deretter bolt det ned med de medfølgende forlenget U-bolter. Installasjon av bakhjulsopphenget blokker er den samme både på fører- og passasjersiden av bilen.

7 Monter hjul og dekk, senk deretter lastebil til bakken.

Hint

  • Sjekk de øvre og nedre kuleledd på forhjulsopphenget for slitasje før du installerer den nye dråpe spindel.