Slik Lavere en Impala

Slik Lavere en Impala


Chevrolet Impala er en av USAs mest populære biler. Begynnelsen produksjon i 1957, Impala fant raskt popularitet for sin sporty design og praktiske funksjoner. Mange eiere endret utseendet på denne bilen ved å legge til ettermarkedet tilbehør, erstatte fabrikk hjulene for mer stilig seg og selv endre fargevalget. Mens Impala eiere har endret sine stiler opp gjennom årene, er fortsatt en modifikasjon populært i dag - å senke suspensjon. Ved å forstå noen grunnleggende prinsipper, du kan også senke Impala.

Bruksanvisning

1 Kjør bilen opp på løfte ramper eller bruke kontaktene til å løfte alle fire hjulene på bakken. Kontroller at Impala løftes jevnt på alle sider for å sikre balanse. Plasser blokker under rammen for sikkerhet i tilfelle en av jekkene ikke klarer å bære vekten av kjøretøyet.

2 Pakk ut senkesett og lese nøye alle instruksjonene som gjelder for det året gjør av din Impala. Fjern lug nuts fra hjulene ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel. Du kan også bruke en muttertrekker hvis du har tilgang til en, da dette vil gjøre hjulskifte raskere. Fjern hjulene fra akselen. Legg alle mutrene på en beholder for å hindre dem fra å bli tapt. Du kan plassere dekkene i henhold ramme Impala er for sikkerhet hvis du ikke har blokker.

3 Plasser deg under baksiden av bilen. Unbolt brakettene som kobler akselen til suspensjonen med en pipesett. Jekk den bakre enden av bilen opp i ytterligere 3 til 5 inches. Sett blokkene, som kom med settet, mellom aksel og fjæring. Fest den nye braketten, som også fulgte med settet, i stedet for den gamle. Gjenta dette trinnet for alle fire hjørner av Impala.

4 Sett hjulene tilbake på bilen. Sørg for at hjulmuttere er stramt og festet til rattet. Fjern sikkerhets blokker og senke knekt inntil alle fire dekkene er på bakken og fjerne kontaktene fra undersiden av bilen.

Hint

  • Suspensjon senkesett kan kjøpes fra auto-del butikker. Hvis butikken ikke har et kit på lager for bilen din, kan de bestille den for deg.
  • I løpet av de siste 50 årene, har kroppen Impala har forandret seg mange ganger. På grunn av dette, må du kjøpe en suspensjon senkesett som er unikt for året modellen din Impala-tallet.