Slik lader en Blackberry Curve for første gang

Slik lader en Blackberry Curve for første gang


Når du kjøper en Blackberry Curve fra en forhandler, telefonen har svært lite strøm til den. Denne avgiften er ment å tillate forhandleren for å aktivere telefonen eller for å sikre at telefonen fungerer før du forlater butikken. Imidlertid liten kostnad som Blackberry Curve har er ikke nok for mye bruk. Du må lade din Blackberry Curve deg selv før du kan bruke telefonen mye.

Bruksanvisning

1 Gjør din Blackberry Curve over slik at batteriet panelet vender opp. Trykk på utløserknappen nær bunnen og skyv batteriet panel av.

2 Sett Blackberry batteriet inn i batterirommet, og pass på å stille opp kontaktene på Blackberry batteri til de i kupeen. Bytt ut batteriet panel på din Blackberry Curve.

3 Trykk på den røde "Avslutt samtale" knappen til skjermen lyser opp Blackberry Curve. Merk Blackberry batterinivå på toppen av skjermen.

4 Koble strømadapteren til Blackberry Curve via USB-porten på siden av telefonen. Koble den andre enden til en stikkontakt. Fortsett å lade Blackberry Curve til Blackberry batterinivå på toppen av skjermen er full.

Hint

  • Du kan også lade en Blackberry Curve ved å koble den med USB-kabel til en datamaskin.