Slik kopierer Videoer av en iPod Touch

En av fordelene med en iPod touch i forhold til tidligere modeller, er at du ikke trenger å være på en datamaskin for å laste iPod med musikk, podcaster og videoer. Med en iTunes Wi-Fi Music Store-konto, er det lett å kjøpe innhold direkte fra din iPod. Denne nye funksjonen ber mange brukere til å spørre hvordan det er mulig å kopiere disse videoene av de iPods tilbake til sine datamaskiner for fremtiden viser. Takket være brukervennlig grensesnitt for iPod touch og iTunes, er denne prosessen ganske enkel.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes på datamaskinen, og gå inn i Music Store. Velg "Autoriser maskinen" fra menyen for å bekrefte at datamaskinen er autorisert til å kopiere videoer på iPod til datamaskinen din. Hvis du blir bedt om Apple-ID og passord du har laget med iTunes-konto, angir du den og deretter "Godkjenn".

2 Slå på iPod touch og koble USB-kabelen til dokkingstasjonen som ligger på bunnen av iPod. Koble den andre enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen. Tastatur porter er ikke kraftig nok til å lade og synkronisere iPod, så bruk en port på datamaskinen i stedet.

3 La datamaskinen en liten stund å gjenkjenne din iPod. Den venstre side av iTunes-vinduet skal listen din iPod under «Enheter» når det har blitt gjenkjent. Hvis for noe grunn din iPod vises ikke i denne listen, koble den fra og koble.

4 Se etter en dialogboks på skjermen som spør deg om du vil overføre kjøp til iTunes-biblioteket. Klikk på "Overfør kjøp" knappen for å etterkomme. Pass på å ikke klikke på "Slett og Sync" på dette punktet, eller innholdet i iPod touch blir erstattet med datamaskinens iTunes-biblioteket.

5 Gå til "Fil" -menyen i iTunes på datamaskinen og velger "Overfør kjøp" hvis du ikke får en dialogboks. Dette er en alternativ måte å kopiere materiale til datamaskinen.

6 Bekreft at iTunes-kjøp ble lastet ned til datamaskinen din. Klikk på den aktuelle fanen i sammendraget rute - "Movies", "TV-programmer" eller "Podcasts" - å se at videoene er overført.

Hint

  • Du vil ikke kunne kopiere videoene du har leid fra iTunes fra iPod til en annen plassering. Per leieavtalen, vil du bare kunne se leide filmer en gang før de blir utilgjengelige.