Slik kopierer Taleopptak fra en iPhone til en PC

Slik kopierer Taleopptak fra en iPhone til en PC


Utfør en enkel synkronisering kopiere over talememoer du har spilt inn på vår iPhone til iTunes-biblioteket på datamaskinen. ITunes vil skape en ny "Taleopptak" spilleliste for å lagre taleopptak. De vil forbli der, i god behold, selv etter at du har slettet dem fra din iPhone.

Bruksanvisning

1 Start iTunes på datamaskinen din.

2 Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den.

3 Klikk på din iPhone navn under «Enheter» på kilderuten til venstre.

4 Klikk på "Music" -fanen over hovedruten til høyre.

5 Klikk for å aktivere "Synkroniser musikk" boksen.

6 Aktiver enten "hele musikkbiblioteket» eller «Markerte spillelister, artister, album og sjangre» -knappen for å passe dine preferanser. Sjekk også «Inkluder taleopptak" boksen.

7 Klikk på "Apply" på nedre høyre hjørne av skjermen. Din stemme post vil kopiere over til iTunes-biblioteket på datamaskinen.

Hint

  • Slette et talememo fra iTunes "Taleopptak" spillelisten vil også slette det fra iPhone neste gang du synkroniserer.
  • Du må kanskje overvinne en software bug hvis taleopptak ikke kopiere over ved hjelp av iTunes 10. Kjør taleopptak gjennom trimmer uten faktisk å trimme dem. Trykk for å starte "Taleopptak" app. Neste, trykk på ikonet nederst til høyre for å se listen over alle de taleopptak på enheten. Trykk hver talememo er retnings blå pilen til høyre. Deretter trykker du på "Trim Memo" og deretter "Trim Voice Memo." Trykk "Taleopptak" øverst til høyre for å gå tilbake til talememo plassering og deretter på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen når du er ferdig.