Slik kopierer du en spilleliste fra iPhone til iTunes

Slik kopierer du en spilleliste fra iPhone til iTunes


Hvis du har en iPhone, kan du opprette egendefinerte spillelister direkte på enheten. Ved å manuelt legge til og slette sanger på spillelistene dine, er det enkelt å lage spillelister basert på sjanger, artist, nylig kjøpt musikk, eller rett og slett basert på dine favorittsanger. Disse egendefinerte spillelister kan synkroniseres med datamaskinen og lagres med andre spillelister i iTunes-biblioteket.

Bruksanvisning

1 Koble iPhone til datamaskinen med USB-ledningen som fulgte med enheten.

2 Åpne iTunes på datamaskinen. Hvis du ikke har iTunes installert, må du laste ned og installere programmet fra iTunes nettstedet.

3 Klikk på din iPhone navnet når det vises i Enhets menyen på venstre side av iTunes-skjermen. Dette vil bringe opp synkronisering alternativer til iPhone-enheten.

4 Klikk på Musikk-fanen for å vise synkroniserings valg om både musikk og spillelister som er på din iPhone og i iTunes-biblioteket. Her kan du velge hvilke iPhone spillelister du vil kopiere fra den mobile enheten til iTunes på datamaskinen.

5 Klikk på "Apply" -knappen i nedre høyre hjørne av vinduet Innstillinger for å lagre synkroniseringsinnstillingene.

6 Synkronisere iPhone med iTunes ved å klikke på "Synkroniser iPod" i Fil-menyen. Når synkroniseringen er fullført, vil iPhone spillelister være tilgjengelig på iTunes.