Slik kopierer bilder til iTouch

Slik kopierer bilder til iTouch


Det pleide å være en vanlig praksis å gjennomføre bilder av venner og kjære rundt i lommeboken eller vesken. Selv om denne praksisen fortsatt eksisterer, har teknologien endret måten vi dele og vise media. MP3-spillere som iPod Touch, som ofte blir referert til som iTouch, har muligheten til å lagre digitale bilder. ITouch lar deg også lage lysbildefremvisninger og zoome inn og ut av digitale bilder. Kopiering bilder på din iTouch er ikke en vanskelig oppgave hvis du kjenner den riktige fremgangsmåten.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes og vente et minutt eller to for å la programmet belastning. Hvis du ikke har iTunes, se Resources for en link til laste ned dette programmet gratis.

2 Plugg inn din iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. IPod Touch bør anerkjennes av iTunes og skal vises i venstre meny med iTunes.

3 Klikk på ikonet for din iPod Touch i venstremenyen. Dette vil åpne et grensesnitt som lar deg oppdatere og synkronisere data fra datamaskinen til iPod Touch.

4 Klikk på "Bilder" -fanen ligger over toppen av iTunes. Dette vil ta deg til "Bilder" grensesnittet til iTunes.

5 Velg hvor du ønsker å synkronisere bilder fra. På en Mac, blir du bedt om å synkronisere bilder fra iPhoto-biblioteket. På en PC, vil du være i stand til å velge en plassering eller mappe på datamaskinen til å synkronisere fra. Du må imidlertid ha noen bilder på disse stedene for at synkroniseringen skal fungere korrekt.

6 Klikk på "Sync" -knappen i nedre høyre side av iTunes.

Hint

  • iTunes har en lampe som gjør at du vet hvor mye minne som er igjen på iPod Touch. Sørg for å ha dette i bakhodet når du synkroniserer data.
  • Aldri koble iPod Touch fra datamaskinen uten å mate den ut fra iTunes først.