Slik konverterer kablet høyttalere til Wireless

Slik konverterer kablet høyttalere til Wireless


Det er mulig å lage din clunky kablede høyttalere trådløst. Ved hjelp av en enkel monteringssett, kan du kaste bort at speaker wire og plassere høyttalerne der du vil ha dem, i stedet for å være bundet til gammel teknologi. Du kan selv sette høyttalerne i et annet rom hvis du vil. Denne fremgangsmåten fungerer for surround-lyd TV-oppsett samt stereoanlegg som er musikk-bare.

Bruksanvisning

1 Erverve en trådløs høyttalersett. Det er flere trådløse høyttalere kits på markedet, alt fra svært lavt priset versjoner som tilbyr dårlig lyd til dyre versjonene som tilbyr nesten CD-kvalitet. Installasjonsprosessen er tilnærmet lik for alle trådløse høyttalersett.

Før du kjøper kit, være klar over det faktum at ingen av de trådløse høyttalere konvertering kits på markedet er helt trådløs; de alle kommer med ledninger som du trenger for å koble til. Dette er fordi vanlige høyttalere ikke har forsterkere i dem og trådløse signaler alene kan ikke gi forsterkning som er nødvendig for å produsere lyd fra høyttalerne. Dette betyr at for å lage en høyttaler trådløs, en forsterker må først bli koblet til høyttaleren; denne forsterkeren må være koblet til en stikkontakt for å få sin makt. Forsterkeren er deretter koblet til høyttaleren via en ledning. Vær også klar over at disse pakkene kobler bare to høyttalere - venstre og høyre for stereo - og at de to høyttalerne må kobles sammen på samme måte som datamaskinens høyttalere av. Grunnen til at de blir deretter ansett som "trådløs" er fordi høyttalerne ikke er direkte koblet til lydkilden. Signalet til dem går gjennom luften fra lydsystem, gjennom senderen til mottakeren, og deretter til høyttaleren.

De fleste trådløse kits kommer med tre hoved stykker: en sender og to mottakere (små forsterkere), sammen med AC adapter og ledninger for hver.

2 Koble senderen. Slå av strømmen til lydanlegget og deretter koble senderen til lyd-system forsterker ved hjelp av kabelen som følger med settet. Kabelpluggen går inn i porten på baksiden av lydsystemet som er merket "ut" eller "Stereo Out"; den andre enden kobles til senderen. Deretter kobler du strømadapteren inn i veggen på den ene enden til senderen på den andre. Koble høyttalerledningene som fører til høyttalerne du ønsker å gjøre trådløst.

3 Koble mottakerne. Fjern den eksisterende høyttalerkabelen fra en av høyttalerne og bruke ett av mottakerkablene fra settet til å koble mottakeren og høyttaler sammen. Deretter kobler til AC-adapterkablene sammen; koble den ene enden til et strømuttak, og den andre på baksiden av mottakeren. Strømlampen på mottakeren skal komme på og begynne å blinke. Gjenta for den andre høyttaleren, og deretter bruke de resterende kabel for å koble de to mottakere sammen.

4 Slå på systemet ditt. Lytt for å sikre at lyden kommer fra høyttalerne. Lysene på mottakerne skal endres fra å blinke til jevn, noe som indikerer at de mottar signaler.

Hint

  • Kontroller at lydsystemet bruker standard høyttaler ledninger før du kjøper et kit.
  • Du kan justere volumet på trådløse høyttalere, bruke lyd-systemkontroller.
  • Sviktende å slå av strømmen til ditt stereoanlegg før hooking opp den trådløse settet kan føre til skade på både lydanlegg og de trådløse komponentene.