Slik konverterer kabelen fra Coax til RCA

Slik konverterer kabelen fra Coax til RCA


Coax, eller koaksialkabel, kjent for de fleste rett og slett som "kabel" i kabel-TV, har vært den vanlige måten å koble TV til tilbehør som VHS-spillere, parabolantenner og kabelbokser i flere tiår. Nyere enheter imidlertid ofte støtter ikke denne kabelen. RCA er en mer populær standard for ikke-HD-signaler og er oftest brukt mellom TV og DVD-spillere eller spillkonsoller. Hvis du har en eldre TV, men det vil ikke ha RCA-innganger, så konvertering til den eldre koaksialkabel er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Se om ConnectAll 200 High Performance S-Video RF-modulator er riktig for deg. Det er en $ 26-konverteringsboks som lar deg konvertere RCA til koaksial og tilbake. Du bare plugge en koaksialkabel i den ene enden og en RCA i den andre enden, og du er klar.

2 Bruk en videospiller. Mange videospillere har både koaksial kontakter og RCA-kontakter, og mange har muligheten til å konvertere mellom de to. VHS-spillere ble introdusert når markedet ble overgangen mellom koaksial og RCA, så sjekk brukerhåndboken for å se om det er en måte å konvertere coax til RCA.

3 Oppsøk et alternativ. Det kan være billigere å bare kjøpe en ny enhet eller ny TV enn å bruke dyre manns mannlige ledninger med en ny omformer boks og alt stresset som går inn å sette alt opp. Vurder om å oppgradere til en nyere TV er noe du trenger å gjøre snart uansett, og ikke kaste bort penger på en omformer som snart vil være unødvendig.