Slik konverterer iPod video til TV

Nesten alle iPod-modeller støtter videoavspilling. Dette er praktisk for å se filmer og TV-programmer mens du er på farten. Selv om iPod har en så liten skjerm, er det ikke akkurat optimalt for mesteparten av videotitting. En håndfull måter eksisterer for å se disse videoene på fjernsynet, though. Apple AppleTV er deres løsning på dette problemet, men det er ikke den eneste løsning.

Bruksanvisning

1 Lag en AppleTV versjon av iPod video i iTunes-programmet. Finn iPod-formatert video i iTunes-biblioteket. Høyreklikk på videoen og velg "Opprett AppleTV versjon." iTunes vil begynne å konvertere video til et format og oppløsning for riktig avspilling på TV, via AppleTV. Denne metoden er praktisk, da det tilbyr en enkel måte å konvertere videoer som du vet vil spille i Apple media økosystemet.

2 Kjøp iPod TV ut kabler fra Apple eller en annen tredjeparts forhandler. Koble iPod til TV-en via de kjøpte kabler, i henhold til de medfølgende instruksjonene. Naviger til "Video" i iPod-on-board "Settings" -menyen. Aktiver "TV Out" muligheten til å spille av videoer på iPod via din TV. Dette er en annen dead-enkel måte å spille iPod videoer på TV, selv om filene ikke vil være riktig formatert for TV og kan tilby dårlig kvalitet.

3 Konverter ønsket iPod Video til AppleTV-format via tredjepartsprogrammer. Det er en håndfull video konvertering programmer tilgjengelig som vil konvertere videoer mellom de ulike Apple videoformater. Handbrake er et gratis program som har iPod og AppleTV forhåndsinnstillinger. Dette er gunstig i løpet konvertere filen i iTunes fordi det gir brukeren mye mer kontroll over avgitt videofilen. Brukeren kan stille inn ønsket filstørrelse, oppløsning og bitrate. Tredjepartsprogrammer tilbyr også bruker forskjellige filformater for avspilling på annet enn AppleTV enheter (for eksempel en Xbox 360 eller PlayStation 3).