Slik konverterer Home Movies Fra Beta til DVD

Slik konverterer Home Movies Fra Beta til DVD


Filmer spilt inn på Betamax, eller Beta, kan tape være på en utdatert teknologi, men minnene er like viktig som noen gang til folk som tok dem. Konvertering en Beta hjem film på en DVD kan det bli sett på en datamaskin eller DVD-spiller. Konverteringsprosessen krever en VHS til DVD converter og DVD-brenner programvare, som er fritt tilgjengelig for både Mac og Windows-baserte datamaskiner. Konvertering en film fra en Beta tape til en DVD vil sikre at hjemmet Filmen varer fordi det har blitt omgjort til en digital fil.

Bruksanvisning

Overføre Beta Tape til datamaskinen

1 Plasser Betamax spiller ved siden av datamaskinen. Plugg Betamax i for strøm. Slå Betamax på. Trykk på "Eject" -tasten for å heve kassettskuffen. Sett Beta hjem film i kassetten skuffen. Skyv kassetten skuffen lukket.

2 Fest en videokabel til videoutgangen på Betamax spiller. Fest venstre og høyre RCA-plugger av lydkabelen til venstre og høyre RCA-kontakter på baksiden av Betamax spiller. Fest den andre enden av videokabelen til videoinngangen på VHS-til-DVD omformer boks. Fest venstre og høyre RCA-plugger i den andre enden av lydkabelen til venstre og høyre audio innganger av VHS til DVD omformer boks. Fest USB-pluggen som er koblet til VHS til DVD converter til en USB-port på datamaskinen.

3 Løs ut DVD-skuffen på datamaskinen. Sett VHS til DVD Converter-programvare platen som følger med VHS-til-DVD converter på DVD-skuffen. Lukk DVD-skuffen. Dobbeltklikk på ikonet for VHS-til-DVD Converter-programvare plate når det vises på skrivebordet. Følg menykommandoer å installere VHS til DVD converter program.

4 Kjør VHS til DVD converter program. Følg menyvalg for å velge "Video" input og "Stereo" lydinnganger. Trykk på "Play" -knappen på Betamax-spilleren. Trykk på "Record" -knappen på VHS til DVD converter program for å starte innspillingen av Beta tape til harddisk på datamaskinen.

5 Trykk på "Stop" knappen på VHS til DVD converter program når Beta tape er ferdigspilt. Trykk på "Stop" knappen på Betamax-spilleren. Koble USB-kabelen fra datamaskinen og videokabelen og lydkabelen fra VHS til DVD converter og fra Betamax spiller. Slå av Betamax spiller ..

6 Trykk på "Lagre" -knappen på VHS til DVD converter program. Navn den digitale filen du skal lagre med samme navn som Beta tape i det åpne -kolonnen øverst i vinduet som vises. Trykk på "Lagre" -knappen i hjørnet av vinduet for å lagre den digitale filen som ble laget av Beta tape til harddisk på datamaskinen.

Trasnferring Digital fil til en DVD

7 Last ned og installer en DVD-brenner program, for eksempel gratis Burn program for Mac eller gratis DVDShrink program for PC (se lenker i Resources nedenfor). Kjør DVD-brenner program.

8 Endre "Format" innstilling av DVD brenner program til "DVD-Video" ved å velge den fra rullegardinmenyen på forsiden av DVD-brenner program. Navn DVD du er i ferd med å gjøre ved å skrive i samme navn som Beta tape i den åpne kolonnen øverst på DVD-programmet.

9 Dra den digitale filen som ble laget av Beta tapen fra skrivebordet på datamaskinen og på ikonet for DVD-brenning program, som enten er i dokken til venstre eller nederst på skjermen eller på skrivebordet. Vent som den digitale filen lastes inn i DVD-brenner program.

10 Løs ut DVD-skuffen og sette inn en tom DVD på brettet. Lukk skuffen. Trykk på "Burn" knappen på forsiden av DVD-brenner program. Klikk på "Ja" når det vises et vindu som spør om programmet skal konvertere den digitale filen til en DVD-kompatibel fil. Vent som programmet konverterer den digitale filen til en DVD-kompatibel fil den digitale filen til skrivebordet på datamaskinen.

11 Marker digital fil som ligger i sentrum kolonne av DVD-brenner program med musen. Trykk på "Delete" -tasten på tastaturet for å slette den digitale filen. Dra DVD-kompatibel fil som nettopp ble gjort fra skrivebordet og inn i ikonet for DVD-brenning program.

12 Trykk på "Burn" knappen på DVD-program. Vent som DVD-brenner program brenner blank DVD med den digitale filen Løs ut DVD som ble konvertert fra en Beta hjem film når brenningen er ferdig. Avslutt DVD-brenner program.

Hint

  • Beta tape blir ustabil over tid og kan brekke under avspilling.